2777
2789
عنوان

آبجیم متاهله با بچش اومده خونه پدریمون محل سگگگگگگگ بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 6459 بازدید | 157 پست
خب نذار دیگه تو هم دعوا کن باهاش تهدید کن به شوهرش یا مادرشوهرش زنگ میزنی میگی بترسه خودشو جمع کنه

واقعا تو فکرم همین کارو کنم.

اون دیگه زندگیش به اینجا تعلق نداره.

فقط برا اینکه منو زجر بده منو گذاشتم تو اتاقی که هم جا کمه هم نورش کمه هم قفلش خرابه هم داغون تره کلا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا تو فکرم همین کارو کنم.اون دیگه زندگیش به اینجا تعلق نداره.فقط برا اینکه منو زجر بده منو گذاشتم ...

وای من اگه جات بودم خونه و میذاشتم رو سرم عزیزم اون دیگه همچین حق و اجازه ای نداره. ایندفه جلو شوهرش حرفتو بزن

2805
واقعا تو فکرم همین کارو کنم.اون دیگه زندگیش به اینجا تعلق نداره.فقط برا اینکه منو زجر بده منو گذاشتم ...

عزیزم به نظرم نمی ارزه باهاش دعوا کنی

اتاقی که هستی رو سر و سامون بده بزار ببینه 

گوه خورده جات بودم چنان میزدم تو صورتش تا غرورش بره تو ک..نش بی شرف زبون نداری مگه برین بهش وسایلاشم ...

اخه یه اتاق ارزش داره با منی که خواهرشم اینکارو کنه؟

ارزش داشت که الان قهر باشیم؟

عزیزم به نظرم نمی ارزه باهاش دعوا کنیاتاقی که هستی رو سر و سامون بده بزار ببینه

حتی وقتی گفتم این اتاق برا تو نیست وقتی رفتی دوباره میرم تو اون اتاق یه جوری با لحن تحقیر امیزی گفت ینی باز میخوای بری تو اون اتاق؟ که به غرورم بر خورد ترجیح دادم نرم

درک میکنم 

خواهر ۱۵سالبزرگتر از من با مدرک مهندسیش به من میگفت زشت و سیاه

چندین سال بعد تو خوابگاه بهم میگفتن چقد  سفیدی و قشنگ ولی دیگه باورم نمیشد 

چوبشو میخورن غصه نخور 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
حتی وقتی گفتم این اتاق برا تو نیست وقتی رفتی دوباره میرم تو اون اتاق یه جوری با لحن تحقیر امیزی گفت ...

وای خواهرت مشکل داره واقعا. بگو اره میرم اولا ب تو ربطی نداره دوما تحقیر امیز بگو هنوز درد این اتاق و داری خونه شوهرت راضیت نکرده؟؟؟

اون خودش خار و خفیف و بی ارزش و عقده ایه که اینطوری باهات میکنه صد رحمت به دشمن

بهم میگفت حقته باهات اینجوری رفتار کنن تا میتونست تازوند تا میتونست دعوا کرد میگفت حقته باهات بد باشن.

هنوزم یادم میاد گریم میگیره

2810