2777
2789
مرده شورِ این ازدواجهای فامیلی ببرن که بعضی وقتها باعث از هم پاشیدن طایفه میشه .

تجربه بنده از زندگی مشترک و ازدواج فقط این بود که خواستن بینهایت با ارزش تر از پول و ثروت هست هیچ وقت نتونستم با خودم و دلم کنار بیام و دل ببندم به ثروت اونا ...

بله اما خانواده من منو دادن پایه هم دیگه بنده به عنوان بچه خانواده دیده نشدم و بینهایت اذیت شدم و اذ ...

خانواده من منو دادن پایه یعنی چی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میتونی بیای خصوصی هروقت هر صحبتی داشتی در خدمتم . میدونم هنوز در برهه ای از زندگی هستی که نیاز ...

شما با این دل مهربونتون لطف کردین جواب دادین و لطف دارین در حق من چشم هرزگاهی مزاحم وقتتون میشم 🫂❤️

2805
پدر بنده طرف برادرش و گرفت که میشد پدر شوهر بنده هیچ تلاشی برای زودتر تموم شدن طلاق من نکرد

مشکل اصلی شما چی بود و علت طلاق ندادن اون اذیت کردن هست  یا دوست داره باهات زندگی کنه ؟

مشکل اصلی شما چی بود و علت طلاق ندادن اون اذیت کردن هست یا دوست داره باهات زندگی کنه ؟

علاقه ای نداشتم بهشون اختلاف سنی زیاد و سایر مشکلات بله ایشون دوست داشتن زندگی کنیم که واقعا برای من قابل تحمل نبود اون زندگی فقط دعا کنید رای نقص نشه و تموم بشه در طول این چهار سال بینهایت اذیتم کردن واقعا انسان نبودن ...

سپاسگزارم ازتون رای بیاد حتما بهتون اطلاع میدم ❤️❤️

نیاز نیست رای بیاد بهم خبر بدی چون من صددرصد و با ضرس قاطع و اطمينان کامل میدونم رای تایید میشه . 

فقط هر از گاهی از وضعت جسمی و روحی روانی خودت مطلعم کن . 

نیاز نیست رای بیاد بهم خبر بدی چون من صددرصد و با ضرس قاطع و اطمينان کامل میدونم رای تایید میشه . فق ...

فدای دل مهربونتون بشم که امروز پای صحبت های بنده بودین چشم حتما 😘🫂❤️❤️

علاقه ای نداشتم بهشون اختلاف سنی زیاد و سایر مشکلات بله ایشون دوست داشتن زندگی کنیم که واقعا برای من ...

نیاز به دعا نیست بدون دعا حکم تایید میشه برمیگرده . خودشم خوب اینو میدونه . 

خب اگر اون دوست داشت باهات زندگی کنه چرا اذیتت میکرد . 

نیاز به دعا نیست بدون دعا حکم تایید میشه برمیگرده . خودشم خوب اینو میدونه . خب اگر اون دوست داشت باه ...

واقعا دلیل اذیت هاشون و فقط خودشون میدونن از بچه تا بزرگ اذیت کردن و گفتن تموم نمی‌کنیم ، انشالا تموم میشه ممنونم عزیزم 🙏❤️

فدای دل مهربونتون بشم که امروز پای صحبت های بنده بودین چشم حتما 😘🫂❤️❤️

این حجم از پشتکار شما و گذشتن از سر همه چیز برای نیل به مقصود و کسب مطلوب ستودنی هست برای همین دوست دارم باهات صحبت کنم 

2810