بچه ها من هفته ۲۴هستم بعد کلاسای امادگی زایمانو که رفتم واسه طبیعی توضیح میداد که پاره میکنن بعدم بخیه میزنن !!بارداری اولمه درد این بخیه ها بدتره یا بخیه های سزارین ؟چند روز طول میکشه تا خوب بشه ؟شما کدومو پیشنهاد میکنید
من تجربه هر دو شو داشتم هم طبیعی هم سزارین با قطعیت بدون تردید بهت میگم طبیعی ، طبیعی خیلی خیلی بهتره مخصوصا اگه مشکل خاصی نداری و لگنت خوبه ورزش های مخصوص رو بکنی ماما همراه هم بگیر
شک نکن اگه مشکلی نداری نرو سزارین
بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من یه عمل جراحی داشتم نه سزارین و زایمانم هم طبیعی بود واقعا درد بعد از عمل جراحی که روشکمم بود خیلی وحشتناک وبیشتر از بخیه ای هست که برا زایمان طبیعی میخوری واصلا قابل مقایسه نیست .بماند که برا سزارین شما یه آمپول بی حسی هم میخوری که کلی عوارض ودرد داره حتی بعد سالها ممکنه درگیر عوارض عملت باشی جدا از اینکه دکترت درست عملت کنه یا بعدا دچار چسبندگی وعفونت خیلی چیزای دیگه نشی بعد شما از سزارین دفاع میکنی شاید سرنوشت شما جوری بود که خواستید بیشتر از ۳ بار باردار بشید یا مث من خدای نکرده گرفتار عمل دیگه ای بشید شکم شما واقعا گنجایش چندتا عمل رو داره ومیتونه هی پاره بشه ودوخت بشه واقعا به این مسله تاحالا فکر کردید
یادمه من بعد زایمان اولم رفتم تو بخش کنار تختی هام همه سزارین بودن وفقط من یک نفر طبیعی من راحت پامیشدم بچه رو شیر میدادم میرفت دستشویی انگار نه انگار ولی اون طفلی ها همه روبه بالا خوابیده بودن واز شدت درد ناله میکردن بندگان خدا چنان با حسرت به من نگاه میکردن
خب عزیزم سزارینم همینه 10 روز بعد خوبی درد زایمان طبیعی هم نمیکشی
نه برای سرویس بهداشتی دردی نداری ،و اینکه سیر طبیعی بدن همیشه برای بدن راحت تره.دردش دائمی نیست ،مثل پری هست که میگیره و ول میکنه.بله قبول دارم تا لحظه دنیا اومدن درد زیادی داره ولی به محض تولد درد تمامه و راحت میتونی حرکت کنی و کارات رو انجام بدی.
البته هم سزارین و هم طبیعی بستگی به بدن و توان آدم داره.
ولی سزارین هایی که دیدم اکثرا درد شدیدی داشتن و حتی بعد از چند سال هنوز تو سرما به مشکل بر میخورن.