2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 42 پست

من تجربه هر دو شو داشتم هم طبیعی هم سزارین با قطعیت بدون تردید بهت میگم طبیعی ، طبیعی خیلی خیلی بهتره مخصوصا اگه مشکل خاصی نداری و لگنت خوبه ورزش های مخصوص رو بکنی ماما همراه هم بگیر 

شک نکن اگه مشکلی نداری نرو سزارین 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جفتشو تجربه کردم

درد طبیعی خیلی زیاده و یکباره هست

ولی سزارین بعدش ب شدت طبیعی نیست ولی ذره ذره هست.

ولی خب چون درد طبیعی کشیدم و نی نی دنیا نیومد سز شدم ولی میگم کاش طبیعی میومد من ک اونقدر زجر تحمل کردم.

الان از خط سزارینم متنفرم

لایک نکن خیرشو ببینی
2805

من یه عمل جراحی داشتم نه سزارین و زایمانم هم طبیعی بود واقعا درد بعد از عمل جراحی که روشکمم بود خیلی وحشتناک وبیشتر از بخیه ای هست که برا زایمان طبیعی میخوری واصلا قابل مقایسه نیست .بماند که برا سزارین شما یه آمپول بی حسی هم میخوری که کلی عوارض ودرد داره حتی بعد سالها ممکنه درگیر عوارض عملت باشی جدا از اینکه دکترت درست عملت کنه یا بعدا دچار چسبندگی وعفونت خیلی چیزای دیگه نشی بعد شما از سزارین دفاع میکنی شاید سرنوشت شما جوری بود که خواستید بیشتر از ۳ بار باردار بشید یا مث من خدای نکرده گرفتار عمل دیگه ای بشید شکم شما واقعا گنجایش چندتا عمل رو داره ومیتونه هی پاره بشه ودوخت بشه واقعا به این مسله تاحالا فکر کردید

یادمه من بعد زایمان اولم رفتم تو بخش کنار تختی هام همه سزارین بودن وفقط من یک نفر طبیعی من راحت پامیشدم بچه رو شیر میدادم میرفت دستشویی انگار نه انگار ولی اون طفلی ها همه روبه بالا خوابیده بودن واز شدت درد ناله میکردن بندگان خدا چنان با حسرت به من نگاه میکردن  

سزارین .قطعا . 

با این دکترای نازنین ک نصف بچه هارو یا زیاد تو کانال نگه میدارن یا با فشار میکشنشون بیرون و....چرا ریسک کنه ادم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا سزارین بهترع؟

میگم طبیعی بهتره من صدبار دیگه حاضرم طبیعی بزام یه بار دیگه سزارین رو‌ و اون روزای لعنتی بعدش رو تجربه نکنم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من اصلا به چیزی به اسم طبیعی فکر نمیکنم اگه قراره ناحیه خصوصی جر بخوره زشت بشه گشاد بشه بعدم مجبور ب ...

من زایمانم طبیعی بود ،خیلی زود بخیه جوش خورد ،دردی نداشتم،ده روزه همه چی اوکی شد بخیه ها جذبی بودن،سرویس بهداشتی رفتن هم سخت نبود اصلا برام.

من زایمانم طبیعی بود ،خیلی زود بخیه جوش خورد ،دردی نداشتم،ده روزه همه چی اوکی شد بخیه ها جذبی بودن،س ...

خب عزیزم سزارینم همینه 10 روز بعد خوبی درد زایمان طبیعی هم نمیکشی

خب عزیزم سزارینم همینه 10 روز بعد خوبی درد زایمان طبیعی هم نمیکشی

نه برای سرویس بهداشتی دردی نداری ،و اینکه سیر طبیعی بدن همیشه برای بدن راحت تره.دردش دائمی نیست ،مثل پری هست که میگیره و ول میکنه.بله قبول دارم تا لحظه دنیا اومدن درد زیادی داره ولی به محض تولد درد تمامه و راحت میتونی حرکت کنی و کارات رو انجام بدی.

البته هم سزارین و هم طبیعی بستگی به بدن و توان آدم داره.

ولی سزارین هایی که دیدم اکثرا درد شدیدی داشتن و حتی بعد از چند سال هنوز تو سرما به مشکل بر میخورن.

نه برای سرویس بهداشتی دردی نداری ،و اینکه سیر طبیعی بدن همیشه برای بدن راحت تره.دردش دائمی نیست ،مثل ...

ولی طبیعی واقعا حرکت و انجام کارهای روزمره و بازگشت به وزن طبیعی خیلی راحت تره.خون ریزی بعد از زایمان کمتره چون تو زایمان تمام خون رو تخلیه میکنن

2810