2777
2789
هرچند بی ادبی بود ولی بهترین جوابو دادی😂🤦‍♀️

😁😁😁

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

جوابش تو سوالته

چون قراره یه روز بمیریم پس زندگی میکنیم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعضی وقتا حراسون از خواب پامیشم و به مردن فک میکنم منم خیلی میترسم به این فک میکنم که حتما دنیای ...

منم ترس از مرگ رو یه زمانی شدید داشتم کم‌کم با تحقیق و اینا فهمیدم واقعا ترسی نداره 

بیشتر نگران این دنیامم 

خب من خودبیمارانگاری داشتم و دارم به خودم گفتم نگران نباش تهش مرگه دیگه همه‌ی آدما یه روزی میمیرن 

حالا میگم خب اگه میمیرم پس دیگه نمیخواد تلاش کنم 

میدونم اما دوست دارم از دنیامم لذت ببرم میام هدف تعیین میکنم که فلان ماشین رو بخرم بعد به خودم میگم ...

اون دنیا وسیله های لازم خودش رو میخواد و این دنیا هم وسیله های خودش

تا زمانی که ما در این دنیاییم باید طبق شرایط این دنیا زندگی کنیم و اتفاقا خوب هم زندگی کنیم

و هم حواسمون به این دنیا باشه و هم اخرت عزیزم

2805

اتفاقا مرگ به زندگی معنا میده .

برای یه حیات جاودان دیگه داریم زندگی می کنیم . چون زندگی اصلی در واقع اون دنیا شروع میشه اینجا موقتی 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

به هیچ جوابی نمیرسی چون منم نرسیدم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

همیشه فک کن امروز روز آخریه زندگی کن هرکاری دوست داری بکن فقط یه چیزی برای آینده داشته باش که خیالت راهت باشه بعدش فقط عشق و حال کن

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

افسرده هستم نمیتونم از زندگیم لذت ببرمتا یه هدف واسه خودم تعیین میکنم به خودم میگم خب حالا فلان ماشی ...

به این فکر کن با مردن همه چی تازه شروع میشه نه تمام. وقتی می‌میریم تازه زندگیمون شروع میشه همه چی به اون دنیا هست 

2810