هدف تعیین میکنم میگم فلان ماشین رو بخرم بعد به خودم میگم منی که قراره یه روز بمیرم چرا تلاش کنم واسه ...
چون زندگی همینه. اگر سرمایه ای هم جمع میکنی بخاطر نسل بعدته و استفاده حال حاضرت قرار نیس جایی ببریشون و همه میدونن
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی عالی ترین جواب بخدا ک برو ک امروزم و ساختی با این جمله دقیق و ب جاتتتت😂😂😂🫶
اینکه برای شیرفهم شدن استفاده از موضوعات جنسی و زناشویی و فرآیندهای دفع و.. که تو دستشویی در جریانه رومون اثرگذارتره نشون دهنده فقر فکریه!
اگر نه هزارن بیت شعر و جمله تامل برانگیز در تبیین ارزش زندگی از بزرگان اندیشه و ادب داریم!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.