2777
2789
عنوان

اگه خودتون می خواستین واسه خودتون اسم انتخاب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من کلا سبزیجات و میوه و..رو تو اب و نمک خیس میدم

اها 

از هم وا نمیره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
Xb 70

اسم آدمه؟ 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😌😌                                                                               

بچه ها یه سوال شما کاهو چجور میشورید با چی میشورید

ورق ورق میکنم تو اب خیس خورد با دست میشورم یکی یکی زیر آب کم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😌😌                                                                               

وای ماهور خیلی لطیف و قشنگه

هوم دوست داشتم اسم دخترم بذارم ولی قسمتم نمیشه 

به خواهرم گفتم مدیونی اسم دخترتو نذاری ماهور

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ورق ورق میکنم تو اب خیس خورد با دست میشورم یکی یکی زیر آب کم

ممنون 🤗🤗🤗

برگ برگ جدا میکنم دیگه بعد خیس مدم

ممنون🤗🤗

2810