2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 169990 بازدید | 1534 پست
کشک و بادمجون و آش و سالاد و ترشی🤯🤯🤯🤯🤯🤯بعد از الویه و سوپ ایراد میگیری🤯🤯🤯🤯🤯

گلم من ایراد نگرفتم چرا اذیتم میکنید😭

من میگم ترکیب سوپ کنار الویه برام تازگی داشته و عجیب بوده همین به خدا همین اصلا نمیگم خوبه یا بده یا چی:(((

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینو بعد از سال هاااا تجربه میگم ، بیخیال باش! دلش می‌خواسته اینجوری پذیرایی کنه ،هیچ توقعی نداشته باش و ازشون ممنون باش همین 

رو پذیرایی شما هم تاثیر نذاره، هرکسی یه مدلی داره دیگه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
2805
ممنون که گفتین. من متاسفانه نخوندم صفحاتو .خب پس نظرم ۹۰ درصد عوض شد.غذاهای اسی هم داداشیِ غذاهای جا ...

بخون بعدنظربده

باراول تابارچندم فرق داره،،،جاری بعدسالهاباراولش بوده اینارفتن،مهمانی،،،بقیه بارها مهمانی دادن دیگه،میشه،دورهمه برا اونا

اووف از دست شماها

من دیگه حرفی ندارم

استارترقفل کن،لطفا

استارترقفل کن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
بخون بعدنظربدهباراول تابارچندم فرق داره،،،جاری بعدسالهاباراولش بوده اینارفتن،مهمانی،،،بقیه بارها مهم ...

باشه ‌.حرص نخور. تو عوضش جای من چند بار دیگه مرور کن تا ملکه ذهنت بشه. هر نظری دادم از روی غرض و مرض نبوده

گلم من ایراد نگرفتم چرا اذیتم میکنید😭من میگم ترکیب سوپ کنار الویه برام تازگی داشته و عجیب بوده همین ...

اسی چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی تا منظورت رو توضیح بدی بی خیال بابا تاپیک تو ببند اینقدر جنگ اعصاب نداشته باشی 😐 

عزیزدلم من اصلا بحثم غذا نبود از اول سو تفاهم شده برای اکثریتمن به خدا نمیگم غذا کم یا زیاد بود غذا ...

آهان. اسی خیلی بیانت با منظورت هماهنگ نبود ،شاید به این خاطر نظرات درستی نگرفتی. وگرنه من که اولش شما رو تایید کردم. کاربره اعصابش خورده به من پرخاششو می کنه.

البته باهاش تو قفل کردن تاپیک موافقم

خب من دوست دارم خواهربرادرام دور هم جمع باشن ... دلم براشون تنگ میشه. فقط سالی یه بار ماه رمضون ها پ ...

منم اتفاقا با خواهر برادرهام دورهمی داریم ولی نه روتین و منظم هر کسی هر وقت احساس کرد از نظر روحی و جسمی و مالی شرایطش رو داره دعوت می کنه یا معمولا تابستان عصرها فقط به صرف چای و آش هست ولی اینکه بگیم قرعه می اندازیم خودش یه جور استرس و تحمیل هست.

خوب اون اینقد برا خودش ارزش قائل هست که نظر بقیه براش مهم نبوده داره برا خودش زندگی می‌کنه و از زندگیش لذت می‌بره در خصوص خونه بقیه اونام میتونین این رفتار کنن ولی جالبه بدونید برعکس عمل میکنن میگن تا ببینه یاد بگیره مهمون داری یعنی چی تا از خجالت آب بشه ولی چون اون عزت نفس بالایی داره ککش هم نمی گزه و برا خودش لذت می‌بره و میگه من لیاقت اینو دارم اما اون خانومی که این همه بریز و بپاش کرده و اونو میبینه کلی حرص میخوره بعدش غرمیزنه به مرور زمان نشخوار ذهنی میگیره و با این روند بره جلو افسردگی میگیره پس سرمونو بکنیم تو زندگی خودمون رو خودمون تمرکز کنیم 

نمیدونم چرا همه طرفدار جاری شدن!!! بابا دو تا دونه بشقاب که باید جلوی مهمونا بذاره. قند که دیگه عادیه باید باشه

هر چقدرم مهمونی ساده و خودمونی باشه دو تا چایی که باید بیاره

غذا هم اگر قرار بر حاضری بوده الویه هم حاضری حساب میشه. اما اسی راست میگه کنار سوپ جالب نیست

اما در کل من الویه رو به عنوان غذا قبول ندارم چون سرده. به نظرم کوکو بهتره

2810