2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 166400 بازدید | 1534 پست

معلومه برا چی اینکار و کرده 

میخواسته با برف سال بعدم نیاید😂

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من ایراد نگرفتم چرا اذیتم میکنید😭من میگم ترکیب سوپ کنار الویه برام تازگی داشته و عجیب بوده همین ...

اگه اینطوری بود وقتی تاپیک پربازدید شد قفل میکردی

نون و نمک خوردی نمکدان شکستی

موافق ها لایک کنن

خواهشا مهمونی نرو وقتی به میزبانی میزبان احترام نمیزاری و میای توی بوق و کرنا میکنی🙏

کاملا حق با شماست از نظر من. اگر من جایی دعوت بشم اینجوری پذیرایی کنن تابلو بی احترامی هست یعنی چی جلوی جند نفر یک‌پیشدستی بزارن قند نیارن خوب میتونست کنسل کنه وقتی زنگ زده دوباره یادآوری کرده نهایت بی ادبی و بی احترامی هست به مهمانان با این نحو پذیرایی اصلا کار به شام ندارم من بودم دیگه پامو خونشون نمیذاشتم.و از نظر شما ایشون با کمالات هست اگر ایشون واقعا با کمالات بود حداقل این درکو داشت که وقتی اولین بار بعد از ده سال مهمونی داده باید ادابشم بجا بیاره فکر میکنم در شناخت ایشون کلا اشتباه کردین و کسی که با کمالاته میدونه ده سال رفتی اینور اونور مهمونی باید خودتم جایی پس بدی شما دیدگاهتان به ایشون مثبته ولی نظر من با شما روی این شخص متفاوته فهم ادمهارو عمل آدمها نشون میده نه صرفا ظاهر و کلامشون

2805

حالا فقط این بی منطق هایی که میخوان ادای عاقلارو در بیارن و میگن جاری استارتر میخواسته اعتراض کنه به این رسم.

جاری میتونسته وقتی که نوبت خونه ی بقیه بوده با نرفتن اعتراض کنه نه اینکه همه جا بره نوبت خودش که برسه ذات مفت خورش یادش بیاره که باید اعتراض کنه.و حتی موقع رای گیری میتونست اعتراض کنه و اونایی هم که میگن روش نمیشده،کسی که میتونه توی مهمونیه خودش بشینه تا بقیه کاراشو بکنن قطعا اونقدر رو هم داره که بتونه اعتراض کنه

کسایی که این رفتارو تایید میکنن قطعا خودشونم واسه مفت خوری خونه ی بقیه حاضرن ولی خودشون طاقتشو ندارن.(این در جواب کسایی که میگن جاری میخواسته اعتراض کنه با رفتارش)

ولی به طور کلی و نظر من اینه که غذاها مشکلی نداشته.به نظر من رفتار جاری و نوع پذیراییش شمارو ناراحت کرده که حقم دارین.

تو بیابون و بی امکانات نبودین که ۳ تا یکی بشقاب بزاره دیگه تو خونه زندگیه ۱۰ سال به بالا ۲۰ تا پیش دستی پیدا میشه و در نهایت هم اگر استفاده نمیشد تمیز برمیگردوند توی کابینت.و نبودن میوه هم توی مهمونی عجیبه به نظرم.و رفتار زشت بعدیش اینه که نشسته سرشو کرده تو گوشی تا بقیه کارهاش و انجام بدن و اینکه جوری میگین رفتار کرد که حس مزاحمت بگیرین.جاری مثل اینکه آداب بلد نیس و فقط خواسته از سر بگذرونه

واقعا رفتاره میزبانه که مهمونی و دلنشین میکنه حالا چه تجملاتی برگزار شده باشه چه ساده

حالا ترکیب شام هیچی. بدنبوده ولی اینکه قند نیاورده و دیگه تعارف نکرده واسه چای یا بشقاب به اندازه نفرات نیاوردن و میوه ندادن دیگه زشت بوده بعضیا جدیدا فاز روشنفکر برداشتن که اره خونه ی خودمونه و هرجور دوست داریم پذیرایی میکنیم 

من بدم میاد؟! من همیشه جاریم برام نمونه یک خانم با شخصیت و با کمالات بوده کجای این تاپیک بدشو گفتم؟! ...

شاید سبکشون این بوده

سخت نگیرین

ا.ه ناراصی بودن همون اول میکشیدن کنار، چون میدونستن باااخره یه روزم نوبت اینا میشه

یا حتی انصراف می دادن

فکرشم نکنین

یعنی سالاد الویه به اون سنگینی پیش غذاست؟ والا ما هم شام حسابش میکنیم به صورت سانویچ هم میخوریم!

سالاد اسمش روشه دیگه

در واقع حالت پیش غذا داره و بدون نون خورده میشه

سوپم همینطور. اینا واسه قبل یا بعد غذاست

انگار دوتا دسر درست کرد😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
قراره همه با نظر شما عمل کنن؟!😊

شما هم واسه هر مهمون بشقاب جدا و قند نمیاری!؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اگه شرایطشو نداشت میتونست بهونه بیاره و بپیچونه

که کلا کسی خونشون نره نه اینجوری😑

اونایی عم که دفاع میکنن حتما خودشون همینطورن

وگرنه اصلا عادی نیست و توهین به مهمونه

مهمون برای خوردن نمیاد ولی شخصیت خودتون چی!؟

باشه ‌.حرص نخور. تو عوضش جای من چند بار دیگه مرور کن تا ملکه ذهنت بشه. هر نظری دادم از روی غرض و مرض ...

اآره دورازجون

منظورم خودت بخون نتیجه بگیر

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
من کامل تاپیک رو نخوندم

اإها🌼

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
2810