2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 156323 بازدید | 1475 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقااا حدس زدم قم دعوت بودین. چون. آشناهای قمی مابشدت مهمون نواز هستن وچای رو رکن اصلی مهمونی میدون ...

آره قم بودیم واقعا پذیراییشون عالی بود .

ما جنوب هستیم چون هوا گرمه یکبار بیشتر چایی نمیاریم . شربت حتما تو پذیراییمون هست . پرسیدم تا اگه مهمون از شهر دیگه داشتیم بدونم .

اتفاقا از اینکه مرتب چایی می اوردند برام جالب بود . هر شهری رسم خاص خودش داره .

یه کار جالب دیگه شون این بود میزبان از پیشمون میرفت دوباره برمی گشت سلام و احوال پرسی می کرد.

به دلیل شغل همسرم ، مهمون از شهرهای مختلف گه گاهی میاد برامون ، چون اسی گفتند جاریشون یکبار چایی اوردند به همین دلیل پرسیدم

عزیزم من به شما حق میدم بعضی چیزا نشانه ی ادب و احترامه و یکیش هم احترام به مهمانه.داشتن بشقاب برای مهمانی از بدیهیات مهمانیه ولی شما به دل نگیرین. من هم بعضی چیزها رو بی احترامی به مهمون میدونم. 1)کمبودن بشقاب میزبان 2)دعوای زنوشوهری جلوی مهمان 3)حرف زدن از گرونی ها جلوی مهمان 4)چرخوندن قند یا شکلات یا.... و بعد قائم کردن بسته یا ظرف شکلات یا قند 5)بی محلی به مهمان 6)کمبوذ مواد غذایی 

به نظرم بازهم نمیشه گفت هرکسی موارد بالا رو رعایت نمیکنه عمدی هست اصلا اینطور نیست ولی در کل مهمانی دادن آداب داره. دعوت کردن آداب خودش رو داره مخصوصا برای کسایی که پایبند به آداب هستن ♥️شما فقط از جاریتون به دل نگیرین بعضی از آدمها در مهمونی دادن خیلی راحت هستن و شخصیتشون اینطوره و برای من هم پیش اومده در عوض شما دفعه ی بعدی خیلی راحت تر مهمونی میدین♥️

2805

چه رسم عجیبی! 

منو طرف تا درست حسابی دعوت نکنه امکان نداره پامو تو خونش بذارم. قرعه کشی اصلا جالب نیست. 

There’s a fire starting in my heart. Reaching a fever pitch and it’s bringing me out the dark.Finally , i can see you crystal clear
دقیقا میرن میخورن بعد میان اینجا تاپیک میزنن و اخ و پیف میکننانگار میرن ک شکمشونو پر کنن

واقعا اینو برداشت کردید؟! من آخ و پیف کردم 

خیلی حرف هاتون از انصاف به دوره امیدوارم توی زندگیتون آنقدر راحت قضاوت نکنید و یک کلاغ چهل کلاغ نکنید...❤️

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

صد در صد خیلی خیلی عجیب بوده.

دلیل توجیه یه عده رو نمی دونم.

بحث سر خوب و بد بودنشوت نیست .سر نامتعارف و نا مناسب بودنشونه. غذای همه پسندی نیستن. 

یعنی تو عمرشون تا حالا مهمونی نرفتن .قطعا خودشون اولین میزبانی ان که همچین انتخاب منویی داشتن.

عجیبتر اینکه خریدن. 

خوش به حالشون با این ریلکسی شون. دنیا به کتفشونه اینجور آدما

اسی بنظرم حق داری، بهتون بی احترامی کرده. البته تو بنظر خوش اخلاقی و به دل نگرفتی فقط یرات عجیب بوده ...

من اصلا به دل نگرفتم کالا ناراحتیم همونجا توی مهمونی بود که حس مزاحمت داشتم وگرنه بیشتر برام عجیب بود تا ناراحت کننده❤️

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2810