2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 155357 بازدید | 1467 پست

ده تا خانواده ،ماهی یکبار دعوت کنند میشه سالیییییییی یکبار تقریباً 

چقدر سختش میکنید 

مدام ،مخالفم مخالفم !!!!!!

چخبرتوننه 

بنظرم خیلی ساده برگذار میکنید ،بابا یه برنج خورشتی سالی یکبار آدمو نمی‌کشه 

یه چای ومیوه هم دریغ کردن!

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم سالی که عقد بودم برای اولین بار تو مهمونی خانواده همسرم شرکت کردم بعداز چندهفته که همه نوبتش ...

وایییی چه کار بیفکرانه ای ...متاسفانه بعضیا سواد روابط و آداب معاشرت ندارن گلم وگرنه کی از یک نو عروس توی عقد انتظار مهمونی داره❤️

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805

من با غذاش کار ندارم سلیقه ایه دوست داشته این غذارو بده اما خدایی هر دو سه نفر یکی بشقاب گذاشتن واقعا زشته اگه تعداد خیلی بالا باشه هم درست نیست نهایت ادم یکبار مصرف می گیره اسی می گه ۲۰ نفریم که تعدادم زیاد نبوده

چقدر رسم بدی دارید حس میکنم مال پایین شهره این رسما

رسم چی؟ اینکه ادم با خانوادش ماهی یکبار دورهم جمع بشه رسم بدیه؟ تقریبا سالی یک بار نوبت هرکس میشه. پولو ادم درمیاره برا چی پس؟

وایییی چه کار بیفکرانه ای ...متاسفانه بعضیا سواد روابط و آداب معاشرت ندارن گلم وگرنه کی از یک نو عرو ...

به نظر من دور همی و مهمونی خیلی هم خوبه به شرط اینکه شرایط هم دیگه رو درک کنی ومهم همون دور هم بودن باشه نه چیزدیگه

من خودم پایین شهر شوهرکردم میبینم اینجورروابط فامیلیو خیلی درهمن

ما درهم نیستیم فقط رسم قدیمی رو حفظ میکنیم و اهل روابط و دید و بازدید هستیم 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من خودم جاریم هر ماه دعوت می کنه و من مجبور میشم برم چون شوهرم زور می کنه نرم دعوا میشه .

و انتظار داره با یه بچه یه ساله دعوتش کنم تازه شاغلم شدم 

موقعیت همه مثل هم نیست بعضی وقتا طرف مجبوره بره

و طرف اونایی دعوت نداره 

حالا مالی می تونه باشه جسمی تایمی می تونه باشه مم وافعا الان تایم عذا ساده تو خونه درست کردن با بچه یه ساله ندارم حالا چه برسه به مهمونی 

ایشونم ممکنه از مهمونی ها راضی نیست حالا اجبار میاد یا نه راضی ولی اون روز سرکار داشته تایم غذا درست کردن و کارای مهمونی نداشته 

من خودم وقتی قرعه به نامم افتاد گفتم نمیتونم این ماه بگیرم مهمونی و دوباره قرعه انداختنولی ایشون وقت ...

به جای قرعه کشی ماهی یک بار تعیین کنید از قبل خونه کی باشه 

اینطوری هر نفر از پنج شش ماه قبل می‌دونه که فلان روز مهمون داره هم تدارک میبینه هم آمادگی کامل خواهد داشت

2810