2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 12756 بازدید | 319 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه فامیل راضی بودن و از اول سال داره برگزار میشه این مهمونیتازه اگر راضی نباشه می‌تونه بگه ما شرایط ...

تو رو دربایستی قرار گرفتن به نظرم دور همی هاتونو بذارید برا بعد شام. اگه قصدتون دیداره  چه اصراریه وعده غذایی خونه هم برید؟ 

.

ماهم این رسمو داشتیم

نوبت جاریم شد الان ۶ ماهه میخواد دعوت کنه بقیه رو 

اون موقع ما عقد بودیم دعوتمون نکرد الان سر خونه زندگیمونیم هنوز دعوت نکرده

درثانی ما اینقدر وسواسی نیستیم 

من اولین مهمونی ک خونم گرفتم دعوتشون کردم چون همه جمع بودن گفتم جلو بقیه ضایع میشه

2805
دعوت رسمی شدید یا نه ؟ جاریتون در جریان بود یا نه ؟

من خودم وقتی قرعه به نامم افتاد گفتم نمیتونم این ماه بگیرم مهمونی و دوباره قرعه انداختن

ولی ایشون وقتی اسمشون در اومد با روی باز از ما دعوت کردن عملا و گفتن اوکی هستن

یعنی سالاد الویه به اون سنگینی پیش غذاست؟ والا ما هم شام حسابش میکنیم به صورت سانویچ هم میخوریم!

ما هم شام میخوریم  ولی اگر مهمون داشته باشیم شام نیست.  تو خونه سوپ بعنوان غذا میخوریم اما مهمون باشه غذا نیست😂😂

پس چرا من یکی میاد خونمون اگه دست خودم باشه دوست دارم بهترین چیزارو آماده کنم😐البته در صورتیکه زیاد نخوان بمونن مثلا چند روز😂😂ولی در اون صورتم فکر نکنم اینطوری پذیرایی کنم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2810