2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 165145 بازدید | 1534 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

وقتی بقیه کوکو و ماکارانی درست میکنن ینی این طایف غذا براش مهم نیست

تو طایفه ما اکثرا یا مرغ یا کباب اگه مهمون دوسب بمونه تبدیل ب خورشت میشه  ماکارانی خیلی خیلی خیلی زشت جساب میشه ولی وقتی تو‌مهمونیاتون یکی داره ماکارانی میده اون یکی سوپ بده بنظرم اصلا بد نیست در همون حده هر دو غذا

اولش برام عجیب بود ولی بعد که کامنتارو خوندم دیدم عجیب نیست. خب جای دیگه کوکو خوردین الویه و سوپ که از کوکو بهتره مثل بقیه سخت نگرفته و تدارک ندیده. در مورد چای و اینا هم گفتی تا حالا میزبان نبوده احتمالا هول کرده و بلد نبوده . به غذاش که هیچ ایرادی وارد نیست

2805

خیلی عجیبه ، میزبانی بلد نیست ؟؟

کسی که نمیخوادمیزبان باشه باید تومهمونی های دیگه هم شرکت نکنه هررفتی یک آمدی داره دیگه ، پس احتمالا قضیه چیز دیگه ایه 🤔🤔🤔

اگر مابودیم محبور بودم واسه بچه ام غذا سفارش بدم یا شام نخورده بریم چون الویه و سوپ نمیخوره.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کم بودن بشقام. چیزی چه متوجه شدم. برای پذیرایی بعد شام بوده که. وقتی نه میوه بوده نه شیرینی پیش دست ...

نه ببینید اول چای و شکلات آوردن با یک دونه بشقاب برای هر سه چهار نفر 

بعد شام هم هیچی پذیرایی نکردن 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

یعنی تو این ده سال یکبار هم کسی رو دعوت نکرده ؟ پس معلومه عمدا یه جوری قرعه کشی کردن و تقلب کردن که ...

ایشون تقریبا آخرین نفر بود توی دوره ما 

و قرعه کشی هم توی مهمونی انجام میشه و خود ایشون حضور داشتن حتی بچه خودش قرعه برداشت🫠

وقتی بقیه کوکو و ماکارانی درست میکنن ینی این طایف غذا براش مهم نیستتو طایفه ما اکثرا یا مرغ یا کباب ...

اصلا قرار بر این بود که غذا خیلی ساده باشه چون ما عملا شام خور نیستیم 

من نمیگم غذا کم بود به خدا . میگم فقط ترکیب الویه و سوپ برام عجیب بوده همین .

نه سال هاست ازدواج کردن و ولی اولین بار بود شام دعوت شدیم

وقتی سااالهاست ازدواج کرده ولی اولین باره شام رفتید اونم چون قرعه کشی شده و خودش با میل خودش دعوت نکرده ، معنیش اینه که دوست نداره کسی بره خونش

حالا شاید اصلا با شما مشکل نداره در کل مهمان دوست نداره البته اینم بگم کسی که خودش خونش مهمان دعوت نمیکنه پس نباید خونه ی دیگران هم بره وعده ی غذایی بمونه

اما در کل این داستان قرعه کشی رو یا جمع کنید یا فقط بین کسایی که خودشون با خوشحالی و میل و رغبت از ته دل راضی هستند بذارید بمونه 

چون دیگه میشه اجبار و این اصلا خوب نیست 

مثلا اگه از کل فامیل فقط ۴ تا خانواده علاقمند به این رسم هستند بین همونا قرعه کشی بشه و بقیه رو دعوت نکنید خونشونم نرید تا دعوت رسمی کنن

دقیقا .یعنی از قبل باید برگا ریخته باشه .نه با دیدن شام جاری.

من گفتم اصلا قرار بر همین غذا های ساده بوده و من از الویه دادن اصلا تعجب نکردم 

اولا از الویه که سرده کنار سوپ که گرمه تعجب کردم

دوماً این برگام ریخت که گفتم بخاطر نوع پذیرایی بود که از خانم جا افتاده ای مثل ایشون بعید بود

2810