2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 145316 بازدید | 1429 پست
کاش همه با هم هماهنگ کرده بودین بدون تشکر از خونش به یه بهونه ای میزدین بیرون😑

خواهرشوهرام خیلی آدم های باشخصیتین و ملاحضه عروس هارو میکنن

حتی بعد شام چون یک رسمه ( حداقل بین ما) که میوه میارن یا حتی چای میارن ، اون بنده خدا ها سریع جمع و جور کردن م اومدن نشستن

ولی من زودتر از همه بلند شدم و در اومدم 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

چه رسم مسخره ای، خب شاید یه نفر اونماه دستش خالی باشه نتونه شکم شماهارو سیر کنه. خیلیم خوب کرده جاری ...

اجباری نبوده که گفتن هر کی اون ماه شرایط نداشته میتونسته بگه یه ماه دیگه.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به همسرت بگو بهش بگه.اگر اهمیت نداد خودت بگو

به شوهرم گفتم بهش بگه میگه روم نمیشه .بخداخودش بیادقدمش به چشم تایکی دوروزمیمونه دفترچه تلفنشابرمیداره به همه زنگ میزنه بیاخونه فلانی منم هول میکنم میوه چی غذاچی ‌بخدادستمم خیلی پرنیست که بگم طوری نیست آدم خجالت زده مهمون میشه

چه رسم مسخره ای، خب شاید یه نفر اونماه دستش خالی باشه نتونه شکم شماهارو سیر کنه. خیلیم خوب کرده جاری ...

فکر کنم اگر شما جاریم بودید اخرش با دمپایی می زدید و بیرونمون می‌کردید🤭😂

دیگه زبونم مو درآورد از بس گفتم اجباری تلنبار نشدیم اونجا

2805
به شوهرم گفتم بهش بگه میگه روم نمیشه .بخداخودش بیادقدمش به چشم تایکی دوروزمیمونه دفترچه تلفنشابرمیدا ...

پس بگو.من یه بار فقط یه بار یکی اقوامشون خودشو دعوت کرد بیاد خونه من گفتم بگید خونه خودتون رفتید بیاد.چون خیلی قبلا ناراحتم کرده بود

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
ما فقط عیدی خونشون رفتیم و توی کل ده سال در حد یک یا دو شب پیش اومده دعوت شدیم اونم نه به صرف شام!در ...

جمعتون شام

خودتون میگین کوکو و ماکارونی میدادن

یکی هرچقدرم داشته باشه وقتی این تیپ میدین 

خب نباید توقع مرغ بریون و فسنجون داشته باشین

ولی اینکه بشقابو هرچندتا یکی گذاشته عجیبه

نمیدونم شاید فرهنگ پذیراییش خانوادگی با شما فرق داره 

این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

۹۹درصدشون برای مهمانی رفتن و خوردن اماده ان ولی برای پس دادنش معذور میشن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
جمعتون شامخودتون میگین کوکو و ماکارونی میدادنیکی هرچقدرم داشته باشه وقتی این تیپ میدین خب نباید توقع ...

من توقع پلو و بریون نداشتم که ، ولی به نظرم سالاد الویه و سوپ ناخوشایند بود که نظر بقیه دوستان این نبود و قانع شدم 

بیشتر اینا مثال بودن از اینکه مزاحم بودیم براش

اسی شام همتون ساده بوده کوکو یا ماکارانیش هم ساده س الویه خیلی خرج داره من فقط از قسمت پذیرایی چای و میوه ش خوشم نیومد.  .من خودم همیشه ذرت ت کنار دارم ی وقت یکی سر زده اومد پفیلا درست کنم یا تخمه و بادوم و کشمش قایم میکنم  که. جلوی مهمون خالی نباشه  .اینا برسلیقه زن خونه بستگی داره. یا جوراب و زیر پوش و ی شال همیشه کنار دارم اگر احیانا عروسی سرزده اومد  پول نقد نداشتم. بدم دست خالی نباشه . مامانم میگه تو مثل پیر زنا میمونی همیشه ی چی کنار داری .خونه ی من خیلی مهمون میاد 

2810