2777
2789
عنوان

خانما این ممکنه از عفونت باشه

100 بازدید | 19 پست

سلام خانما دیروز یه دردی رو تجربه کردم که زمان مجردی هم تجربش کرده بودم اما نه با این شدت زیر ناف به سمت پایین شروع کرد ب سیخ زدن های خیلی وحشتناک طوری ک سمت مقعد و کامل زیر دلم رو فرا گرفت نه  میتونستم راه برم نه بشینم خیییلی وحشتناک بود. نیم ساعت بعد هم آروم شدم اما همچنان زیر دلم سنگین بود.

تا اینکه همین الان هم این درد به طرز وحشتناکتری اومد سراغم تمام شکمم رو فرا گرفت طوری ک مثل مار ب خودم میپیچم. دلیلش چی میتونه باشه؟ عفونت؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
میدونم تو برو بشینببین بهتر میشه یانع دردات شبیه منهیه دردی ک وصله از مقعد تا رحم و روده و ناف و شکم ...

واااای افتضاحه. مردم و زنده شدم. اصلا طوری ک نمتونم بشینم چه برسه تو دستشویی

نفخ شدیده منم تاحالاچندباری اینجوری شدم

ینی اینطوری زیر دلتون شدید سیخ میزد؟؟؟ طوری ک نمی‌توانستید حرکت کنید؟ 

آخه درد نفخ ب این شدت نیست. 

البته دیروز ظهر فلافل خوردم شبم خوردم

وای خیلی بده. آخه ترشح خاصی ندارم.میشه شما از علائمتون بگید و اینکه دکتر چ دارویی داد بهتون ک برطرف ...

اینکه میگی دردش میپیچه و سیخ سیه میزنه له قسمت و پایین و اون ناحیه مقعد منم دقیقا همون حالتا رو داشتم !اصلا یه درد وحشتناکی داره!یادم نیست بخدا چون من چند دوره رفتم دکتر هر سری یه مدل دارو داد

2810