2777
2789
عنوان

یه پسری

66 بازدید | 3 پست

هست تو پیجم که از دوران دانشگاه میشناسمش واقعیت و بخوام بگم ازش خوشم میاد. چند وقته شاید دوماه یا ۳ماهه که از استوریایی که میذارم و تقریبا زیادم‌میذارم فقط اونایی که عکسه خودمه لایک میکنه. اینم بگم موقعیت خوبی داره و کلا شخصیت مغروری داره من فک نمیکردم استوریمو لایک کنه. اما از ریپلای اصلا خبری نیست. من خودم خوشم‌میاد ازش بعضی وقتا میگم اینکه فقط استوریای عکسمو لایک میکنه ممکنه نخ دادن باشه ولی چون صمیمی نیستیمو مغروره ریپلای نمیکنه؟نمیدونم شما بودید خودتون ریپلای میکردید یکبار یکی از استوریاشو تا زودتر از این فکر و خیال دربیاید؟منم جدیدا فقط استوری عکساشو لایک‌میکنم که چون کاریه پیجش ب ندرت میذاره و بیشتر استوری از کارش میذاره

لطفا هر لایک کردن رو بحساب اینکه از شما خوشتون میاد نذار،شاید برای احترام و اینا لایک می‌کنه ، درسته فقطعکساتون رو لایک می‌کنه ولی خب شاید دلیل خاصی ندارد،  ازین جهت میگم که برای خودت رویاپردازی می‌کنی بعد میبینی اونطور که فکرمیکردی نیست ناراحت میشی.  اگه رفتارهای دیگه ای هم داشت که همش دوست داره سر صحبتو با کنه و... اونجوری باز میشه گفت خوشش اومده دوست داره برای آشنایی. 

لطفا هر لایک کردن رو بحساب اینکه از شما خوشتون میاد نذار،شاید برای احترام و اینا لایک می‌کنه ، درسته ...

اره دقیقا نمیخوام درگیر رویا پردازی بشم . کاش فقط عکسامو لایک نکنه من استوریای دیگه ای هم‌میذارم یا اصلا لایک نکنه کلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا هر لایک کردن رو بحساب اینکه از شما خوشتون میاد نذار،شاید برای احترام و اینا لایک می‌کنه ، درسته ...

دقیقا واسه همین که از این وضعیت دربیام فک‌کردم یکبار استوری کاریشو ریپلای کنم چون هم رشته ایم. وقتی ببینم خیلی رسمی حرف میزنه دیگه کلا پروندشو ببندم. نمیدونم کار درستیه؟

2805