2777
2789
عنوان

کدوم باشگاه بهتره

141 بازدید | 29 پست

بنطرتون کدوم باشگاه بهتره برای رفع افسردگی

من درحد۲.۳کیلواضافه وزن دارم اماخیلی معلوم نیس ،

یه بچه۳سالونیم دارم که این چندسال فقط وقف بچه داری شدم شب وروزتوخونه افسردگی گرفتم...دارم دارومصرف میکنم، تاحالاباشگاه نرفتم میخوام فقط حالم خوب شه سرگرمی برام باشه...درضمن دخترمم بایدباخودم ببرم باشگاه میشه؟ کسی نزدیکم نیس که بزارم پیشش

چکارکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

باشگاهی که ترجیحا نزدیک خونه باشه که خسته ی راه نشی

بقیه اش حله

آب با خودت ببر که وسط ورزش لبی تر کنی 

مربی بیشعور به من نگفت عضلاتم گرفت و تا مدتها درگیر بودم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

وای وای عین من میتونم حالتو بفهمم منم میخام برم باشگاه ولی کسی نیست بچه مو بزارم 

منم ۷۰ًکیلو هم‌۸ کیلو اضافه وزن و شکم و پهلو همش تو خونه نشستم 😭

ولی شوهرم میگه دیگه بچه بزرگ شده یه بچه دیگه بیاریم ولی من میگم عمرا دیگه هیچ وقت 

شما دیگه بچه نمیخای 

دخترتو باید بزاری ژیمناستیک تو همون ساعتخودت فیتنس ،زومبا ،یوگا برات عالیت

دخترم وابسته منه به این زودی یدفعه جدانمیشه ازم میخام یه مدت اگه بشه باخودم ببرم اشنابشه بافضاش تاکم کن خودشو یه بزارم باشگاه

اگه افسردگی داری پیلاتس و یوگا برات خیلی خوبه

ولی چون بچه ت رو قراره ببری یوگا چون نیاز به سکوت داره شاید اذیت بشن هم باشگاهی هات

پیلاتس خوبه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

اگ شاد مبخوای برو برایتونیک بدنسازی ن دیگ تنهایی باید حرکات رو اجرا کنی ولی تو برو ایروبیک اون دیگ ف ...

اها اره نمیخام توباشگاهم تنها مشعول باشم 

فضای گروهی وشادمیخام

ایروبیک؟

بچه کوچیک باشه میشه گذاشت خانه بازی

یه ساعت که بیشتر نیس

من خواهرزاده م رو بردم هيجان زده شده بود 

میدوید دمبل میزد حلقه

خانمها هم نق 

تموم که شدیم بازوش رو گرفت گفت خاله کمی بدن ساختم🤩😍🤭

2810