2777
2789
عنوان

کدوم باشگاه بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم وابسته منه به این زودی یدفعه جدانمیشه ازم میخام یه مدت اگه بشه باخودم ببرم اشنابشه بافضاش تاکم ...

اگرم بتونی مهد بزاریش دیگه عالیع ،بلاخره بچه ها مهد رو بیشتر دوس دارن تا باشگاه 

خودتم یکم بیشتر تایم استراحت برات میمونه 

هستن مهدهایی که ساعتی یا روزانه شهریه میگیرن

2805
وای وای عین من میتونم حالتو بفهمم منم میخام برم باشگاه ولی کسی نیست بچه مو بزارم منم ۷۰ًکیلو هم‌۸ کی ...

دقیقامثل من شوهرمنم میگه یه بچه دیگه بیاریم 

منم گفتم فعلانمیخام،میخام یکم بخودم برسم یکم براخودم وقت بزارم ۳ساله خونه نشین شدم بچه دوم بیارم بازهمین روال...

اگرم بتونی مهد بزاریش دیگه عالیع ،بلاخره بچه ها مهد رو بیشتر دوس دارن تا باشگاه خودتم یکم بیشتر تایم ...

اینم پیشنهادخوبیه ...میرم میپرسم اگه بشه تایمی که خودم برم باشگاه دخترموبزارم مهدعالیه

یکم توصیح میدی لطفا پیلاتس چیه وچطوره

پیلاتس چون با حالت دم و بازدم هست خیلی اعصاب رو آروم میکنه

یه ورزش ذهنی و جسمی هست

تو 2 ماه قشنگ نتیجه ش رو می بینی حتما تست کن این ورزش رو من 3 سال مداوم این ورزش رو انجام دادم بهترین روزهای سلامتی روحی و جسمیم بود

الانم 2 جلسه هست شروع کردم واقعا ذهن رو آروم میکنه و سایز رو کم می کنه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

نه تاحالاباشگاه نرفتم...

منظورم ایروبیک بود زنجیره هس 

دوماه اول ممکنه گیج بزنی و دلسرد بشی

من دو سه هفته اول پشیمون شدم خیلی حس بدی بود برام 

ولی مرتب حرکات رو می‌نوشتم و تو خونه تمرین میکردم

زودتر راه افتادم

بچه کوچیک باشه میشه گذاشت خانه بازییه ساعت که بیشتر نیسمن خواهرزاده م رو بردم هيجان زده شده بود میدو ...

نه دخترمن ارومه خیلی اهل شلوغ کاری واینانیس

یکمی هم خجالتیه میخام یکم با جوباشگاه اشناشه که بتونم خودشوهم جایی ثبت نام کنم

2810