2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18776 بازدید | 440 پست
کامنتا چه تاسف برانگیرهسطح بالای سواد ازشون میباره

اوه  بله سطح بالای سواد !!!  

دنباله روها و همفکران  فروید و این فیلسوف ها و سیاسیون خداناباور و روشنفکر و خود پرست و دنیاپرست کی ها هستن ؟   آره درست دارید فکر میکنید همینایی که تو آخرین جنایتشون بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر رو تو این منطقه به خاک و خون کشیدن و خونشون رو ریختن و پاشیدن و همچنان به پیروانشون میگن تقصیر خودشونه  ،   جنایت ها و تروریست پروری های ۲۰ سال گذشته این جماعتِ روشنفکر و فیلسوف و دانشمند هم به کنار ، اصلا به روی خودمون هم نیاریم که این همه جنایت و حیله گری میکنن برای نابودی اسلام و مسلمونا و انسانیت ، جنایت های ۸۰ سال پیششون هم به کنار ، برای نظم نوین جهانیشون و عصر مدرنیته  جون بیشتر از ۱۰۰ میلیون انسان رو گرفتن و میگیرن و همچنان  ، پیروانشون تو این دنیا فارغ از هر دین و مسلک و ملیتی که دارن براشون 

کف میزنن و میگن  واووو اینا فوق العاده ان  ، آخر انسانن 

دینشون انسانیته ، خیلی با حال و روشنفکرن  وای اینا انسانها و بشریت رو با  چرت وپرت و رذالت های اخلاقی و هزار جور جنایت نجات میدن

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

از فروید و نظریه هاش داغون تر هم داریم مگه تو تاریخ. یک نفهم به تمام معنا بود

فروید پدر علم روانکاوی بود.

شاید در بعضی موارد اشتباه می‌کرد یا بعدها با پیشرفت علم نتایجی که به دست آورده بود اصلاح شد، ولی نظریه‌هاش به قول شما داغون نبود. چون پایه علم روانشناسی رو گذاشت. فقط نظریه جنسیش یه خرده جنجالیه.

شما برو ببین در مورد تفسیر خواب چه نظریات گهرباری داره که هنوز هم معتبر هستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فروید پدر علم روانکاوی بود.شاید در بعضی موارد اشتباه می‌کرد یا بعدها با پیشرفت علم نتایجی که به دست ...

من همین الان دقیقا روانشناسی دستمه دارم مطالعه میکنم درسته اما نظریاتش برای همون موقع بود که خیلی ها هم ضدش بودن بنظرم بسط دادنش الان درست نیست

نظریه های فروید فوق العاده جالبن پدر علم روانشناسی فرویده و دوست عزیز جای این مسئله تو نینی سایت نیست الان خیلیا میان میگن چرته مزخرفه و اینا چون درک درستی ازش ندارن 

هر سخنی جای خودشو داره و شما اینو نباید اینجا بگی😊

همین و من واقعا قلبم شکست چون برا دخترا هم نظریه همینجوری دادندیگه اثبات شدس و هنوز قبولش دارن

هر چیزی که اثبات شده لزوما درست نیس

بطلمیوس نظریه ی زمین مرکزیرو ارائه کرد سالها همه قلولش داشتن بعدش رد شد 

اینم رد خواهد شد

فروید یه معتقد بود هر اتفاقی میفته ریشه در کودکی انسان داره یه روانشناس ذات گرا بود روانشناسی خیلی علم به روزی خیلی از حرفاش رد شده 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

من فقط میدونم مادر من فقط خودش را و پسرش را دوست دارد و شوهرش را اصلا دوست نداشت یعنی پدرم را   و اینکه دخترش را هم دوست ندارد

مادرا اکثرا هاشقانه پسرشان را دوست دارند و دختر خود را کینه ایی بار میارن

خداروشکر که پسر ندارم که بین بچه هام فرق بزارم

نظریه های فروید فوق العاده جالبن پدر علم روانشناسی فرویده و دوست عزیز جای این مسئله تو نینی سایت نیس ...

بعد این پدر علم روانشناسی نتونست خودش روان خودشو کنترل کنه که خودشو نکشه🤦‍♀️

والابقول دوستان مجازی که میگن پشمامون ریخت پشمای من وقتی ریخت که میگفتن هابیل وقابیل سرخواهرخوشگله دعوامیکردن وآخرسرم یکیشون اون یکیوکشته😐😐😐اینجوری نظریه ی فرویددرمقابلش هیچه وجداجدمون کثیف به دنیااومدیم خب

آدم حالش بدمیشه فک میکنه

به نظرم فوق العاده چرت و پرت بود

با قدرت وبدون تعلل لایک رو کوبیدم 

بعد خوندن توضیحات اولین کلمه ای که به ذهنم رسید کلمه ـ چرت وپرت ـ بود

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

فروید💩خودشو چنگ زده!

با این نظریه مسخره اش...عشق مادر و فرزند یه عشق پاک و نابه یه عشق آسمانی به لطافت ستارگان و به روشنایی ماه

به گرمایی خورشید..عشقی که اوس کریم تو دل والدین و فرزندان گذاشته

کامنتا چه تاسف برانگیرهسطح بالای سواد ازشون میباره

فروید نظریه جنسیش خیلی افراطی بود شاید چون خودش از نظر جنسی خیلی رفتار سالمی نداشت. ولی حرفاش بی‌اساس هم نبود.

مثلا میگن نوع رابطه و رفتار فرد با والد جنس مخالفش در انتخاب همسر خیلی نقش داره. خیلی‌ها همسری انتخاب میکنن که شبیه والدشون باشه یا دخترانی که از محبت پدر محروم بودن ممکنه به سراغ همسر سن بالا برن و محبت پدر رو در اون جستجو کنن.

این نشون میده حتما والدین یه درصدی در تعیین الگوهای رفتاری منجر به رفتار جنسی نقش داشته باشن. حالا نه به اون شدت که فروید می‌گفت.

ولی در جامعه‌ای که غریزه جنسی شیطانی باشه همه حتی آی. اندیشیدن به این مسائل ابا دارن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من همین الان دقیقا روانشناسی دستمه دارم مطالعه میکنم درسته اما نظریاتش برای همون موقع بود که خیلی ها ...

کتاب نه تایید کرده نه رد فقط داره درمورد تاریخچه و گفته های اولین نفر های این علم صحبت میکنه برای اشنایی بیشتر وگرنه با تغییر سبک زندگی و جوامع ادما هم تغییر میکنن برای اینکه انسان امروزی درک بشه باید تا دوتری روانشناسی خوند و تجربه ۱۰۰ سال زندگی کسب کرد برای همین روانشناسی علم فوق العاده سختیه 

2810