2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 155126 بازدید | 1004 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوتی دوست همسرمو تعریف کنم یه روزی بنده خدا رفته بوده توی اداره کار داشته با عجله ماشینشو یه جا پارک می‌کنه و میره کاراشو انجام بده وقتی میاد بیرون این درب گردون بربگرد ماشینو پیدا نمی‌کنه زنگ میزنه پلیس که ماشینمو دزد برده لیس میاد صورت جلسه می‌کنه وقتی پلیسا میرن یادش میاد که ماشینو دو تا کوچه اونورتر پارک کرده خیلی ریلکس میره سوار ماشین میشه و میره خونه دو تا چهارراه بدتر پلیس می‌گیردش که روی این ماشین اعلام سرقتی شده اینم میگه ماشین خودمو اشتباه کردم و این حرفا پلیس حالا که اعلام نکردی سه روز ماشینو پارکینگ می‌خوابونه

2805
شعور تو روهم دیدیم اداب معاشرت وطرز حرف زدنت بابقیه را هم دیدیم اجتماعی بودنت هم دیدیم

امضامو بخون 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
عزیز اگه ناراحتین میتونین تاپیکو ترک کنین اسی بخاطر شنیدن این حرفا تاپیک نزده خودش در جریان اصول و ا ...

امضامو بخون بای

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خداییش چطوری میتونی اینجوری باشی؟ از یک سوتی به کجا رسیدی؟ ببین اول صبح چند نفر واقعا خندیدنیکیش مند ...

امضا بای 

بابا یه ذره ه هم به ما مردا حق بدید که ما هم هول بشیم و بگیم: برو عزیزم 😂

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

یه بارم یه تاپیک اینجا زدنذیه خانمی تعریف کرد که با همسرم رفتیم پمپ بنزین. بنزین بزنیم من از ماشین پیاده شدم برم سرویس. همسرم که بنزین زده اصلاً یادش نبوده که من تو ماشین هستم نیستم. رفته من از یه آقایی گوشی گرفتم به همسرم زنگ زدم گفتم کجا رفتی؟ گفت تو کجا هستی؟ گفتم من همون جایی که گذاشتیم بیا منو ببر

امضامو بخون بای

چون میدونی قراره تو تاپیکا از این چرت و پرتا بگی امضاتم همین میشه 😞 بهترین دفاع حملس 😂👍🏻

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
ای واااای 😂😂اینم بدهههه 😂دختر بی ادب😂😂😂

وای وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه روز داشتم از اونور خیابون می اومدم اینور.وسط خیابون یه چاله کوچولو بود که من ندیدم پام رفت توش.افتادم اقا وسط خیابون نشستم شروع کرم به ریسه رفتم.مردم نگام میکردن فکر میکردن دیوونم🤣🤣🤣🤣

2810