2777
2789
عنوان

آبجیا نماز شب میخوام بخونم یا لایک یا اسم کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست
سلام عزیزم الهی حاجترواشیالتماس دعایسوال عزیزم شما یکی یکی اسم میبری تو قنوت؟این قسمتو چجوری دعا میک ...

سلام عزیزم مکث میکنم و توی دلم میگم و حاجاتو از گوشی میخونم

چون نماز مستحبیه میشه نشسته خوند و همینطور مثلا قرآنو باز کرد یا از گوشی چیزی دید.

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
فاطمهمرسیی🤍

فدات😘

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام عزیزم مکث میکنم و توی دلم میگم و حاجاتو از گوشی میخونمچون نماز مستحبیه میشه نشسته خوند و همینطو ...

سلام به روی ماهت عزیزم

ینی چجوری اول و اخرشو میگی؟مثلا خداوندا ببخش و بیامرز ..اسم کاربرارو میگی؟

من ۴۰بار میگم اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات از رو گوگل

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام به روی ماهت عزیزمینی چجوری اول و اخرشو میگی؟مثلا خداوندا ببخش و بیامرز ..اسم کاربرارو میگی؟من ۴ ...

دقیقا اینم که شما انجام میدی درسته 

من میگم الهم اغفر ل.. بعد اسم اون شخصو تو دلم میخونم یا اسم کاربریشو نگاه میکنم

دقیقا اینم که شما انجام میدی درسته من میگم الهم اغفر ل.. بعد اسم اون شخصو تو دلم میخونم یا اسم کاربر ...

اهان قبول باشه عزیزم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دقیقا اینم که شما انجام میدی درسته من میگم الهم اغفر ل.. بعد اسم اون شخصو تو دلم میخونم یا اسم کاربر ...

اسمم فاطمه.. خیلی محتاجم عزیزم برا دلِ بی قرارم دعا کن ک همونی بشه ک میخوام برات قدر میخونم

ثنا

توروخدا واسه منم دعا کن لطفا💔

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌          ‌اصالتم لر :)