2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 161 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا این حد مرد شدیم دیگه🤣🤣🤣

سیبیلم دارین یا نه 😂😂😂

یادمه پارسال زمستون میخواس برم سر دیت با ی اقا پسری صورتمو اصلاح نکرده بودم کلی سبیل و ریش با ی پوتین مدل سربازی لگ ی کاپشن مشکی هودی از زیر مشکی همکارم برگشت گفت میخواد بره سیبیلاشو نشون بده مردونگیشو ثابت کنه 😂😂😂😂

خیلی بدع ادم ب ادم بخاطر مال و ثروتش بها بدن و رو سرشون بزارن 💔ناراحت کننده س طرف دوزار نمی ارزه ول ...

اتفاقا خیلی هم انسانن 

مثلا برای چندتاجوون خونه خریدن دادن جفتی نشستن 

یا کمک مالی زیاد میکنن به اونا که ندارن

خیلی با ادبن و...

ولی خوب میگم که کسی به سرو وضعشون توجه نمیکنه 

به داشته هاشون و کارهای خیرشون توجه میکنن

تو این جامعه ارزش آدما به لباسشون نیست دیگه

2805
تو هر چیزی اعتدال خوبه عزیزم برادرای من لباسهاشون شیکه و نمیگم مثلا یه لباس رو دوبار تنشون نمی‌بینم ...

میگم که هر کس یه جوره 

ولی اینکه لباست کهنه باشه صدبار بپوشی هیچ عیبی نداره 

ارزش انسان به درک شعور شخصیت تحصیلات و فرهنگشه 

جمع نمیکننمیگردن کشورای دنیا رو میرن میبیننماشین چند میلیاردی زیر پاشونه مکه میرنکربلا میرنبچه هارو ...

ببین خب این درسته 

هر کس به یه چیزی علاقه داره 

خود من به طلا علاقه دارم 

قطعا بعد طلا بیشتر به سفر علاقه دارم تا لباس 

البته لباس هم در حدی که کهنه نباشه میپوشم 

ولی خب یکی مثلا به کفش علاقه داره و کلی کفش داره 

یکی به روسری علاقه داره و ...

شرابطه به خونواده شوهرت بگو اگر اونا تز میدن کمک کنین بگو پول لباسم نداریم

پدر شوهرم خیلی دستش تنگه چون خرج هر دو تا مراسم رو خودش داره می‌ره پسرش فعلا درس میخونه هیچ کمکی نمیتونه تو خرج مراسمش کنه 

میگم که هر کس یه جوره ولی اینکه لباست کهنه باشه صدبار بپوشی هیچ عیبی نداره ارزش انسان به درک شعور شخ ...

اینکه صد بار بپوشی عیب نداره ولی کهنه بودن جالب نیست به نظرم 

باز میگم آدمها فرق دارن

پدر شوهرم خیلی دستش تنگه چون خرج هر دو تا مراسم رو خودش داره می‌ره پسرش فعلا درس میخونه هیچ کمکی نمی ...

مجور نبود همزمان برگزار کنه دلسوز کی هستی تو فردا جاریم نمیگه از خودت زدی به خاطر ما البته نمیدونم شاید چون خونواده شکهرمن بدذاتن حمالی  مال شوهر منه ارث ومیراث مال بقیه چشمم ترسیده

ببین خب این درسته هر کس به یه چیزی علاقه داره خود من به طلا علاقه دارم قطعا بعد طلا بیشتر به سفر علا ...

لباس ارزش خاصی نداره براشون

در کل به نظرم آدما پر بار لباس براشون هیچ معنی نداره

همکن ایلان ماسک بود کی بود میگفتن همه تیشرت هاش داخل کمدش یه رنگه تا وقتش واسه انتخاب رنگ لباس هدر نره هرروز

یاد نمیگیرن متاسفانهمن چند نمونه دیدم درست بشو نیستآفت زندگیه

ببین همسر خود من عقد بودیم درآمدش کم بود 

هر بار می‌خواستیم بریم شهرستان خونه پدرش کلی برای بردار کوچیکش بازی و ... می‌خرید 

مثلا اونموقع درآمدش ۲۰۰ بود ۷۰ تومن بازی می‌خرید 

کم کم شد ۵۰ تومن 

بعد شد ۳۰ تومن 

بعد کلا نخرید و تمام 

همه مثل هم نیستن

مجور نبود همزمان برگزار کنه دلسوز کی هستی تو فردا جاریم نمیگه از خودت زدی به خاطر ما البته نمیدونم ش ...

ولی بازم اولویت خودت باشه تا شوهر وبچه ناراحت نشیا دنیا پراز نامردیه کاری با آدم میکنن که از خودت بدت بیاد چون با گذشت ومهربون بودی

2810