2777
2789

دو هفته پیش مثل امروز به رحمت خدا رفت 

خیلی حالم بده، جاش تو خونه خیلی خالیه، پنج سال بود که مریض و زمین گیر شده بود و خیلی اذیت میشد، خودش که الان تو بهترین جاست اما دل من داره میترکه از غصه و دلتنگی.

مامانم فقط ۵۴ سالش بود و این همه درد کشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم حق داری کامل خیلی سخته منم مادرمو سه ساله از دست دادم اونم بعد مریضی سخت فوت شد ولی من همچنان بعضی روزا خیلی دلم براش تنگ می شه می دونم جاش خوبه اما دل تنگی یه موضوع جداست به خودت حق بده و به خودت توجه و محبت کن و اصلا هم اشکال نداره براش سوگواری و گریه کنی خودت رو خالی کن خیلی هنوز غمش تازه ست

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
2805

روح مادر عزیزت شاد در جوار حضرت زهرا محشور بشن الهی

مادر من در قید حیاته الهی شکر

اما اینقدر تبعیض بین من و خواهرهام میزاره که ازش دل کندم

هرچقدر بهش خوبی کردم با بی رحمی جواب گرفتم ، نه یه زنگ بهم میزنه نه سراغی ازم میگیره

حالا که باهاش قطع رابطم ، هر وقت منو جایی میبینه میگه بااااشه منم میمیرم دلت میسوزه

ولی من دلم بد شکسته😭

هر چقدرم بخوام تظاهر کنم دیگه باهاش نمیتونم مثل سابق باشم

نمیتونم دوستش داشته باشم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
روح مادر عزیزت شاد در جوار حضرت زهرا محشور بشن الهیمادر من در قید حیاته الهی شکراما اینقدر تبعیض بین ...

به نظرم تا دیر نشده دلتو باهاش صاف کن، چون هیچی غمگین تر و سخت تر از از دست دادن مادر نیست، حالا خدای نکرده این وسط با هم قهر بوده باشید که دیگه بدتر. قدرشو بدون که خیلی گوهر با ارزشیه