2777
2789

بچه ها یه دخترعمو دارم ۲۰ سالشه بنده ی خدا یه سال بعد عروسیش شوهرش تصادف کرد مرد ؛ حالا اینا بماند بعده شوهرش  یه مرده ۴۰ ساله بهش پیله شده بود ک عاشقتم خودم مثل کوه پشتتم نیتم خیره دخترعموم هرچقدر بلاکش میکرد بازم مرده روزی ۱۰ بار زنگ میزد و پیام میداد ک خودم واست مزون میزنم  ( مرده هم سرمایه دار بود ) برا رفت و امدت راننده شخصی در اختیارت میذارم فقط بله رو بگو واسه دختره سریع حیوون خونگی گرفته بود ؛ دخترعموم خیلی خوشگل بود مرده خیلی خیلی از لحاظ قیافه عقب بود با این که ۴۰ سالشه انگار ۵۰ ساله دیده میشه ولی آخرین مدل ماشین زیر پاش.. خودشم سابقه ی یه ازدواج ناموفق داشت ؛ هر روز کادو های گران قیمت میخرید واسش  یه روز دیدم دختره گوشی آیفون پرومکس دستشه ؛ بخاطر نداری کم کم ترغیب میشد .. همش می اومد بهم میگفت نميدونم چیکار کنم از یه طرف شديدا ب یه حامی نیاز دارم تو زندگیم از یه طرف باهاش بیرون ک میرم گریه ام میگیره ...ولی مرده اونقدر باهاش مهربون بود ک دخترعموم هروقت بعده قرار می اومد کلی خوراکی و کیک و پاستیل و این چیزا می آورد  و هر روز صبح با صدای زنگ تلفن مرده از خواب پامیشد

یه روز اومد بهم گفت با احسان خونه اجاره کرده بعده این که باهم رفتن زیر یه سقف ؛ دختره باز نمیذاشت مرده بهش دست بزنه..مرده هم انقد مهربون بود اصراری نداشت 

البته اینم بگم از آشناییشون تا هم خونه شدنشون کمه کمش ۷ ماه گذشت تا دخترعمومو قانع کنه که اگ با من باشی ب همه چی میرسی...بهش گفته بود مزون میزنم ؛ ماشین میخرم ؛ فلان اثاث رو میخوام بخرم واسه خونه از کدوم مبلا خوشت میاد هر رنگی تو دوس داری انتخاب کنم

دخترعمومم از اونجایی که پدر و مادرشم طلاق گرفته بودن هرکدوم سرشون به زندگیه خودشون با زن و شوهراشون گرم بود دخترعموم نمیتونست بعده مرگ شوهرش بره پیش اونا زندگی کنه یه مدت خونه ی ما بود یه مدت خونه ی مادرش یه مدت خونه ی پدرش کلا اسیر شده بود

خودشم چون هزینه ی کلاسای خیاطی و لوازم خیاطی نداشت گیره شغلش بود !!! ولی ب شدت تو خیاطی با استعداد بود

هستین بقیه اشو بگم؟ 

زود بذار که فردا مدرسه دارم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
🤔🤔🤔صبحی هستی ؟؟؟چجوری صبح پا میشی آخه 😐😂😂

معلمم خیر سرم آره صبح

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

وای ولش کن اینو لایک کن تا فردا ببینم کی نوشتی فقط لطفاً تاپیک نترکه بخونم ممنون خداحافظ شب خوش 

معلمم خیر سرم آره صبح

🫡خسته نباشید خانم معلم 

واقعا شما معلم ها خیلی زحمت کش هستین ماشالا به صبر و حوصله اتون 

هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿
🫡خسته نباشید خانم معلم واقعا شما معلم ها خیلی زحمت کش هستین ماشالا به صبر و حوصله اتون

فردا با هزار تا خستگی باید بخونم : به مغرب سینه مالان قرص خورشید ..... 

واقعا نمی‌خوام فردا برم ولی مجبورم

امیدوارم زنگ آخر اجازه بگیرم زودتر برم خونه 

زنگمو معلم ریاضی گرفته می‌خوام دیگه برگردم بخوابمممم

زود بذار که فردا مدرسه دارم

امضاتو ترجمه میکنی

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

2810