2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 198 پست

عزیزم فقط اینو بهت بگم من پارسال توی ۱۹هفتگی سقط القایی داشتم با قرص و آمپول(جنین مشکل داشت)

ینی رفتم اون دنیا و اومدم 

از اونموقع هم یه روز خوش ندیدم 

کمردرد روزگارم و سیاه کرده

انواع بیماری ها اومده سراغم

این کارو نکن اون بچه هیچی خودت جسمت و روحت از بین میره

دیگه کاریه که شده به خدا توکل کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته سختی تون چن وقت بود بعد زایمان ؟درسته میگن بعد یسال راحتی دیگ باهم بازی میکنن؟

بستگی به خودت داره عزیزم اگه می خوای رابطشون با هم خوب شه وقتی اون دنیا اومد توجه و‌محبتت به بچه اول باید دو برابر شه نه کم شه،خیلی راحت تر از بچه اول بودم در کل چون تجربه بچه اول بود و حساسیت بچه اول نبود 

عزیزم فقط اینو بهت بگم من پارسال توی ۱۹هفتگی سقط القایی داشتم با قرص و آمپول(جنین مشکل داشت)ینی رفتم ...

نه دیگه سقطش نمیکنم 

منم دقیقا الان کمر درد امونمو بریده شما بهتر نشدی؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2805
منم مثل تو تو بدترین شرایط باردار شدن مجبور شدم نگهش دارم شوهرم خیانت کرد الان بچم نزدیک ۲سالشه .یک ...

بچتون با خودتونه؟

چقدر سخت😢

بستگی به خودت داره عزیزم اگه می خوای رابطشون با هم خوب شه وقتی اون دنیا اومد توجه و‌محبتت به بچه اول ...

اهان درسته ممنونم

نگران نباش به شوهرت بیشتر محبت کن رابطه ات‌ باهاش قطع نکن چون بارداری و....مشکلی پیش نمیاد .پدر ها با بچه دوم بهتر کنار میان ،مادر ها هم همین طور ،چه بسا همین بچه باعث  شه شوهرت هم عوض شه ،خودتم‌ هم خوشبخت تر شی .در اگر بر تو ببندد مرو صبر کن آنجا،وز پس صبر تو‌را او به سر صدر نشاند

نه دیگه سقطش نمیکنم منم دقیقا الان کمر درد امونمو بریده شما بهتر نشدی؟

نه بابا اصلا

هزار جور درمان طب سنتی سوزنی ۳۰ جلسه فیزیوتراپی ولی بی فایده

خیلی هم دوس دارم باردار بشم سنم داره میره بالا ولی از کمرم میترسم

اولی پسره اره دیگ مجبورم نگهش دارم امروز دیگه میخام به شوهرم بگم و بریم سنو تا ببینم خدا چی میخاد 😢

انشالا عاقبت بخیر بشه و بهترین ها برات رقم بخوره

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

این بچه تموم امید و دلخوشیت میشه.دیدم مشابه شاید تورو که بعدا بچه بزرگ شد سوگلی مامان باباش شد

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
نگران نباش به شوهرت بیشتر محبت کن رابطه ات‌ باهاش قطع نکن چون بارداری و....مشکلی پیش نمیاد .پدر ها ب ...

شوهرم که عوض شده و خیلی پشیمونه و میگه شیطون گولم زده 

ولی خودم دلم صاف نمیشه باهاش

نه بابا اصلاهزار جور درمان طب سنتی سوزنی ۳۰ جلسه فیزیوتراپی ولی بی فایدهخیلی هم دوس دارم باردار بشم ...

اره کمرت بدتر میشع با بارداری منم از بارداری قبلی کمردر داشتم تا الان هنوز باهامه

ننداز نگه دارسنت کمه بابا ،دوتاشم باهم بزرگ میشن تو هم نهایت ۲۵سالگی ادامه تحصیل میدی یا میری سرکار ...

اره نگه میدارم

2810