2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

1286 بازدید | 101 پست

من ی خواهر دارم 7 سالشه متاسفانه مشکل شب اداری شدید داره اما روزا بخنده یا بدواینطوریه. خیلی دکتر بردیمش هیچ اثری نداشته و هر شب جاشو خیس میکنه مامانم پوشکش میکنه خیلی بده خودش خیلی خجالت میکشه و اینکه فامیل از این موضوع خبر دارن و ب روی خواهرم میارن که تو لباست خیس میکنی و ..خواهرم بیچاره خیلی خجالت میکشه اونا نمیدونن که عیب بچه رو نباید ب روش اورد و اینکه هرچی سرزنشش کنی بدتر میشه ...

خواهشی که دارم از شما اینکه لطفا هرچی تجربه دارین بهم بگین تا خواهرم خوب بشه دیگه سرزنشش نکن دیگه دکتر و دوا اثر نداره اصلا هیچ تغیری هم نمیکنه 

دیگه نمیخوام ب روی خواهرم بیارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم شب اداری سن بالاتر بره خوب میشه همچین عجایب نیس

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

شما یادش بنداز قبل خواب بهش بگو نصف شب صدات کردم بیدار شو تا تا شلوارت خیس نشه

کافیه دو شب نخوابی و بالاسرش بمونه تایم تقریبی جیش هاشو بفهمی بعد هرشب اون تایم بیدار بشی و ببریش دسشویی اینقد ببری تا عادت کنه

در طول روزم میبینی مشغول بازی و بدو بدو حواسش نیست یاد اوری کن یه علامتی به عنوان باداوری جیش بزار یادش بنداز بره دسشویی

بچه بازیگوش و بیخیاله اگه جواب ازمایش هاش بدون مشکل بوده

شایدازچیزی میترسه من زن بابام زجرم میدادتنبیه بدنی شدید بابام نبودش ماموریت بودتاکلاس پنجم شب ادراری داشتم وقتی هفتم شدم بابام دیگ ماموریت نرفت درسته بازم میزدم زن باباولی کمترشده بودودیگ نمیترسیدم خوبرشدم خودبخود

مشکل خواهرت فقط روحی هستش

و خیانت بزرگ رو هم مادرتون میکنه که این بچه رو پوشک و مطمنن هم خودش تعریف کرده که بچم شب ادراری داره

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
2810