2777
2789
عنوان

شما یادتون میاد ده سال پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 93 پست
بعد تو روبیکا ویس می‌فرستادن الکی صداشون رو کلفت میکردن 🤣🤣🤣🤣واای میمردم از خنده

واییی ارررهه بعد این اسنپ چت تازه اومده بود چن تا فیلت ر سم گربه و سگ و... اینا داشت میزدیم صورتمون 🤣🤣🤣

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤
الانم بعضیا میگن😂😂

کمتر شده چون دیگه اسمو سن اکثریت تو بیوشون هست ولی در کل اون زمان همه چی قشنگ بود حتی مجازی😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ووااییی خدا نظرارو دیدم کلی خندیدم من۱۰سال تازه گوشی لمسی گرفته بودم هواووی داشتم تویه گروه تلگرام بایکی دوست شدم موقع امتحانات بود تو اتاقم مثلا داشتم درس میخوندم ولیداشتم چت میکردم تا مامانم میامد تو اتاق گوشه میذاشتم توکشو میزم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

کمتر شده چون دیگه اسمو سن اکثریت تو بیوشون هست ولی در کل اون زمان همه چی قشنگ بود حتی مجازی😁

اره خیلی قشنگ‌بود

با اینکه روز به روز امکانات بیشتر میشه ولی ادما دلشون خوش نیست

بیشتر ادما افسرده ن

2805
یه‌ چند سال دیگه هم به الان میگیم هی یادش بخیر چه روزایی بود

من غلط کنم به این روزام بگم یادش بخیر

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

اره خیلی قشنگ‌بودبا اینکه روز به روز امکانات بیشتر میشه ولی ادما دلشون خوش نیستبیشتر ادما افسرده ن

دقیقا همینطوره 💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فقط مورد آخریه🥹😂

😂😂اره تازه همیشه می‌گفت شما هیچی نمیشین با این وضع درس خوندن هعی چه دورانی بود واقعا مجازی هم انگار واقعی بودن ادماش اصلا مثل الان نبود)))الان همه چی شده دروغ چه مجازی چه واقعیت زندگی 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

من ای دی الکی میزدم یادمه یکیشون هندی بود دوتاشون عراقی به اسم یکی از عراقیا احمد هادی بود باهاش چت ...

وای منم خارجی زیاد داشتم اما اونا عاشق بودن ن من همشون هم میخواستن بیان منو ببینن منم ک کلا نمیتونستم تنها از خونه برم بیرون 😑😂😂😂

یادش بخیر🥺🥺🥺 

ی کسایی از اون دوران برام به جا موندن

دوستام ، سارا و مهدخت

ی پسر هم که کلا داداش حسابش میکردم ، داداش سام 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

ن من از اینکارو نکردمفقط یادمه بهم گفت از بازار واتس نصب کنگفتم فردا رفتم میخرمطرف دید من گیجمخودش ر ...

😂😂😂 خب حالا چه رنگیش خریدی

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
ولیی خداییی چقدر خوب بود اون سال ها نه دروغی بود نه خیانتی بود شایدم بود ولی نه به اندازه الان انقدر ...

دقیقا آدم اصلا احساس ترس و استرس از این که چه می‌دونم فلان اتفاق بیوفته این خیانت کنه این آدم درستی نباشه نداشت  همه خود واقعیشون بودند الان نه همه یه نقاب دارند که خودشون رو قایم میکنن افتضاح شده واقعا   

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

2810