2777
2789

به چه حقی به کادر درمان توهین میکنین ، دکتر بی سواد و... رو نوشتن خدا لعنت کنه ، به دهن سگ آب دریا نجس نمیشه ، کی تعیین می‌کنه دکتر یا پرستار باسواد هست ؟! مردم عادی !؟ خوب فکر میکنین اشتباهی شده شکایت کنین ، حق توهین ندارین 

مردم عادی اصلا علمش رو ندارن که بفهمند اشتباهی بوده یا نه 

چی شده 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عنوان ناراحت کننده بود روحیه نداشتم بخونم نخونید اینجور تاپیکا رو بار مفتی داره

مگه چیشده بود

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

نخوندم

به عنوان یک کادر درمان

اهمیت نداره والا😐😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یعنی کسی که دکتر نیس نمیفهمه هیچی

دیروز شوهرم بخاطر فعالیت زیاد پاهاش درد گرفته بود به دکتر مراجعه کرد و دکتر فقط ازش پرسید چته‌همسرم گفت پاهام درد داره دکتر دیگه سوالی نپرسید و درجه نسخه نوشت

حالا بگو چی نوشت??یک پنی سیلین نوشت

آخه این نسخه چه ربطی به درد پا داره

بعد رفتیم دکتر دیگه گفت این دکتر حالش خراب بوده انگار

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35