نمیدونم چرا همه تقصیر ها افتاد گردن پزشک اصلا قصد ندارم از پزشکه دفاع کنم میپذیرم پزشک بد داریم
اما اینا چرا دائم بچه رو طی چن روز بردن فقط پزشک عمومی؟ مگه نفهمیدن بده چرا نبردن پزشک دیگه؟
متاسفانه درگیری حال بد و تب شدید داره یادمه 19 سالم بود کرونا دلتا ریمو درگیر کرد
چندین روز تبم قطع نمیشد هر دکتری میرفتم ویتامین cو d داد با استامینوفن حتی نمیفهمیدن منشا تب واسه یادمه تو 48 ساعت 6 تا دکتر عمومی رفتم یکی گفت دخترم ریت پاک پاک هست اما من حالم بد بود تا اینکه رفتم پیش ی دکتر پیر تا من رو دید فقط قیافم رو دید معاینه نکرد ویزیت نگرفت فقط گفت تو حالت بده از پزشک عمومی کاری ساخته نیست برو متخصص تحقیق کردم ی متخصص خوب پیدا کردم رفتم اونجا 24 ساعت طول کشیده بود که نوبتم بشع حالم بدتر شده بود حال کل خانواده بد بود دکتر متخصص تا من رو دید فرستاد سی تی اسکن و بعدشم داروهای تخصصی قوی گرفتم سع سال پیش داروهام نزدیک ی تومن شد
اما 5 روز حالم خوب شد همه اینارو گفتم که بگم بچه که فوت شد تمام تقصیر گردن پزشک نبود درسته پزشک ها تقصیر داشتن اما حوزه سواد عمومی هم تا ی حد هست
گردن اون مادری بود که بچه رو ول کرده رفته مسافرت
گردن اونایی بوده که کنار بچه بودن دیدن تبش قطع نشده ی بیمارستان ی متخصص نبردن
من خودم بالغ بودم اینغدر رفتم دکتر تا منشا تب پیدا شد اگه اکتفا میکردم ب ویتامین دی دکتر عمومی مرده بودم
شمام اینجا بخاطر بقیع ب ی قشر توهین نکنید گناه بقیه نشورید کم نبودن پزشک هایی که جونمون نجات دادن نمونه همین پزشک متخصص که جون من و خانوادم نجات داد
شما یادتون بمونه ب حرف ی پزشک اکتفا نکنید شاید تشخیص غلط باشع جون شما در خطره ن پزشک هوشیار و با هوش باشید بچتون هم ب هیچکس نسپارید