2777
2789
عنوان

من حق دارم یا دیوانه شدم خانوما😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 82 پست
خب هرکی شکم بیاره بارداره؟ اونم از اردیبهشت تاالان معلوم نشه!!!!!!!!! پنج بارم پریودشدی!!!! سه بارم ...

گلم یعنی ی درصدم امکان نداره؟!😭💔

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عقدم گلم‌عروسیم مونده برای سال بعد من یعنی واقعا حامله نیستم؟!😭

حاضرم برات قسم بخورم تو باردارنیستی ولی ذهنت رهات نمیکنه مثل خوره میخوره تورو بااین فکر 😞😞😞😞متاسفم حتما یک اتفاقی درزندگیتون قبلا باعث شده دچار وسواس بشی عزیزم

چه ربطی داره آخه ۳ بار سونو دادی ، ۳ بار آزمایش دادی، ۵ بار پریود شدیبارداری دیو نبوده ک ، بچه‌کجا ب ...

توروخدا ی درصدم امکان نداره؟!😢

2805
باور کن نه ولی وقتی اینقدر استرس داری برو ی سونو بده راحت شی از این استرس الکی

چی رو راحت بشه عزیزم اگه قراربود راحت بشه بااولین سونو ذهنش راحت میشد اخه وقتی صد درصد این قضیه منتفی هست وفقط ذهنش الکی داره بازیش میده چرا بره سونو بده 

توروخدا ی درصدم امکان نداره؟!😢

باورکن نههههه اصلااااااااااً امکان نداره باردار باشی حتی ۰۰۰۰.۰۰۰۰۱ درصد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چی رو راحت بشه عزیزم اگه قراربود راحت بشه بااولین سونو ذهنش راحت میشد اخه وقتی صد درصد این قضیه منتف ...

چ بگم والا راهی ب ذهنم نمی‌رسه دیگه تو همه تاپیکاش هم بودم 😂 ولی زیادی استرس داره خیلی زیاد 😐

باور کن نه ولی وقتی اینقدر استرس داری برو ی سونو بده راحت شی از این استرس الکی

۳ تا سونو و ۳ تا آز داده و ۵ بار پریود شده

باردار نیست

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یعنی گوگل رو بیشتر از سونو و دکتر و آزمایش قبول داریقبل سابقه ی وسواس داشتی یا اولین باره؟

اولین‌باره😭

یعنی آزمایش‌و سونوها دقیقه!؟

[QUOTE=361152742]چ بگم والا راهی ب ذهنم نمی‌رسه دیگه تو همه تاپیکاش هم بودم 😂 ولی زیادی استرس داره خیلی زیاد 😐[/QUO وسواس فکری گرفته ولی وسواس مثل بقیه بیماریها نیست که جسم ادمو دچارکنه ومعلوم باشه وبری دنبال درمان....متاسفانه ازدرون ادم رو ذره ذره میخوره

تو گوگل نوشته آخه، یلنی ی درصدم امکان نداره؟!💔

نههههه برو بخون درباره بارداری پنهان نوشته فرد متوجه نمیشه ولی با سونو، آز خون و آز ادرار مشخص میشه

اگه حامله بودی که دیگه تا الان باید میزاییدیچند نفر دیگه باید قسم بخورن تا باورت بشهچرا داره خودت رو ...

تو گوگل نوشته بارداری پنهان، من خاک کجارو بریزم‌سرم آخه😭

یعنی امکان نداره توروخدا؟!😢

2810