2777
2789
عنوان

من حق دارم یا دیوانه شدم خانوما😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 82 پست
عزیزم شکم آوردم آخه😭

چه ربطی داره آخه ۳ بار سونو دادی ، ۳ بار آزمایش دادی، ۵ بار پریود شدی

بارداری دیو نبوده ک ، بچه‌کجا بوده؟ باردار نیستی 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه جون اگر خبری بود اون بچهذالان 6ماهش بوذد یعنی تو تموم آزمایشا و سونوها معلوم بود الکی خودتو اذیت ...

تو گوگل نوشته بارداری پنهان😢نمیشه یعنی؟!

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو گوگل نوشته بارداری پنهان😢نمیشه یعنی؟!

۶ ماه‌ پنهان؟! خدائی وسواس گرفتی برو مشاور

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2805
حتی یکهزارم درصدم امکان نداره باردارباشی،،،اما خیلی جدی ودوستانه بهت میگم وسواس فکری پیداکردی حتما ی ...

آخه تو گوگل نوشته بارداری پنهان چیکار کنم بنظرت!😭

یعنی حتی ی درصدم امکان نداره؟!💔

نهههههههه همون پنهان هم با سونو مشخص میشه

توروخدا!؟نیاز به سونو دوباره نیست؟!😭

چند سالته؟

عقدی یعنی؟این همه شک وترس ازیه چیز دیگه اس اون پیدا کن ازشک به نامزدت ،یاتاریخ عروسی و.....

اره عقدم گلم‌عروسیم مونده برای سال بعد من یعنی واقعا حامله نیستم؟!😭

آخه تو گوگل نوشته بارداری پنهان چیکار کنم بنظرت!😭

بارداری پنهاااان؟؟؟یعنی مثلا اون بچه الان کجات پنهان شده؟؟؟ یعنی یکروزم تعلل نکن وحتما برو دنبال راه درمانی برای وسواس فکریت چون اگه این موضوعم برات حل بشه موضوع بعدی ذهنت پیدامیکنه ومثل خوره میفته به جونت حتما پیگیرباش

راه‌های تایید بارداری و تشخیص بارداری پنهان توسط پزشکان عبارتند از:
    سونوگرافی
    آزمایش خون
    آزمایش ادرار
شما ک ۳ بار سونو ۳ بار آزمایش دادی

2810