2777
2789
عنوان

اگهی نظافتی ظالمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 68 پست
پشماممممم واسه دو تومن سرت جایی خورده بود دور از جان؟؟ واااادوتومن پول دو کیلو گوشته

نه از بیکاری فشار روحی بهم اومده بود وگرنه نیاز مالی نبود

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرفتم ....زنه همش میگفت ترشیده شدی چرا تا حالا شوهر نکردی من ده سال ازت کوچیکترم سه تا بچه و شوهر و ...

وا چه عقده ی خدا اینجور کسارو زمین گرم میزنه شک نکن چقد بی وجدان وبی وجود بوده

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
2805
هست اتفاقاشهر ما خیلییی کوچیکه ساعت ۸۰تومن هسبزرگ دیگه فرق داره

ساعتی بیشتر از ۲۰۰ هم داریم ولی به نیروی خدماتی ثابت که این مبلغ رو نمیدن، اونایی که از طرف شرکت‌های خدماتی برای نظافت میرن نهایت روزی ۲ یا سه ساعت کار کنن و همیشه هم براشون کار نیست، پرسنل خدماتی مثل ابدارچی، نظافتچی و ... که به طور ثابت تو کل ماه در استخدام جایی هستن بیشتر از ۸ یا ۹ تومن نمیگیرن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
طرف حق داردمیترسد از او دزدی شودنمیپذیری نپذیرناراحتی ندارد

دهانتان😂😂

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

چیزی که شما میگی منطقی نیست طبق گفته شما اگر روزی ۸ ساعت کار کنه ماهی حدود ۵۰ میلیون میشه!!

این بنده خداها کجا این همه کار میکنن؟!

اگه برای گردگیری هم برن 8 ساعت طول نمیکشه...

دیگه نهایتش بتونن هفته ای 3 _ 4 بار برن سرکار اونم روزی دو سه ساعت... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چیزی که شما میگی منطقی نیست طبق گفته شما اگر روزی ۸ ساعت کار کنه ماهی حدود ۵۰ میلیون میشه!!

ساعتی صد تومان تا دویست تومان .روزی دو ساعتس .ولی اگر غذا و اینا بپزه .یک روز کلی غذا مذا میپزه .میکنه فریز .کل یک روز میشه یک میلیون تومان .نظافتی بردگی که نیست .کار خدماتیه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
ساعتی صد تومان تا دویست تومان .روزی دو ساعتس .ولی اگر غذا و اینا بپزه .یک روز کلی غذا مذا میپزه .میک ...

بالاتر توضیح دادم، موضوع بردگی نیست افراد با توجه به تعریفی که از شغل شون میشه حقوق دریافت میکنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
این بنده خداها کجا این همه کار میکنن؟!اگه برای گردگیری هم برن 8 ساعت طول نمیکشه...دیگه نهایتش بتونن ...

دارم میگم ساعتیه .

ساعتی صد تا دویست .

ولی اگر ماهیانه یک روز در میان روزی هشت ساعت باشه .کل ماهیانه هفت تا هشت میلیون تومان باشه .کلی هم منت بزاره این را بده اون بده .برده مگه گرفته .کار خدماتی نظافتی را دست کم نباید گرفت نه بردگیه نه کار کم شانی .

بالاتر توضیح دادم، موضوع بردگی نیست افراد با توجه به تعریفی که از شغل شون میشه حقوق دریافت میکنن

کار خدماتی کار کم شانی نیست .

حقوقش هم باید مراعات بشود.

دارم میگم ساعتیه .ساعتی صد تا دویست .ولی اگر ماهیانه یک روز در میان روزی هشت ساعت باشه .کل ماهیانه ه ...

بله میدونم 

منم جواب اون خانم رو دادم که میگفت هر روز برن سرکار روزی 8 ساعت...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
2810