2777
2789
عنوان

اگهی نظافتی ظالمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 67 پست
شرکت واسه سود خودش تضمیین داده برده بیاره .بدون در نظر گرفتن حقوق انسانی خدماتی ها کار ظالمانه میکن ...

اگه برعکس شد چی؟من بنظرم بهتر هست با ی کیف پول و کلید و گوشی رفت تا کیفی نباشه و خود صاحب خانه حضور داشته باشه تا شک و شبهه نباشه.من ی خانم سه بار اومد بار سوم اینقد گفت پول ندارم پول ندارم کمک کنید من ب خیریه معرفی کنید ک اصلا بدترین اخلاق چنین کیس های هست.اون شخص ساعتی اومده هزینش دریافت میکنه.بعضیا هزینه رفت آمدشان هم حساب میکنن..یا حالت تکدی گری از صاحب خانه کار درستی نیس.صاحب کار بدونه دستش باز باشه حتما کمک می کنه.عذر میخام از شما و مسلما بدور از شما هست.ولی من سرو کار زیادی با این اشخاص داشتم.انصاف و رحم و دلسوزی ندارن فقط پول میشناسن من با کسی ک وجدان نداره ابم توجوب نمیره.یا تا بهشون هدیه یا وسیله اس میدم رقتارشون صدبرابر بدتر میشه

چرا نمیری تو رستوران و کافی شاپ کار کنی

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نمیری تو رستوران و کافی شاپ کار کنی

من کارگر کارخونه دلم میخواهد بشوم .مال اونا دلالی که نیست .فقط کافیه چیزی بگند میریم دادگاه شکایت .

ولی زبونم زیادی درازه .به نظرم باید برم نیروی فعال حمایت از حقوق کارگران و خدماتی ها شوم .باید رسانه درست کنم .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
من کارگر کارخونه دلم میخواهد بشوم .مال اونا دلالی که نیست .فقط کافیه چیزی بگند میریم دادگاه شکایت .و ...

حالا زبونتو خود بگیر

ولی در کل نظافت تو خونه کسی نرو

برو جای عمومی

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
2805
اگه برعکس شد چی؟من بنظرم بهتر هست با ی کیف پول و کلید و گوشی رفت تا کیفی نباشه و خود صاحب خانه حضور ...

..باید هیچ چیز گرونی داخل خونه نباشه .

تازه صاحبخانه هم حضور داشته باشه .در همون ساعتی که قرار داد بستید براش توضیح زده چی کار کنه .

بعضی دوربین های مخفی دارند اون خوبه .

پول رفت و امد و کرایه واسه چی .

محدوده تون تعریف باید بشود .فقط محدوده منطقه خودتون همین ..

ما منطقمون هر خدمتکاری بیاد چک سفته شناسنامه نمیگیریم .مگر پرستار باشه که اون هم باید دوربین حتما باشه .هرجور حساب کنی نمبشه اعتماد کرد به پرستار .باید یکی هم پیشش باشه ..

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
😂😂آسفالت شود.

یک چیز دیگر😂

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

..باید هیچ چیز گرونی داخل خونه نباشه .تازه صاحبخانه هم حضور داشته باشه .در همون ساعتی که قرار داد بس ...

اره دوربین خوبه ادم داشته باشه.من وسایل ارزش مندی ندارم خونم هم اتفاقا نیمه قدیمیه.ولی چون دوبچه کوچک دارم و یریز بپاش زیاد نمیرسم کل کارا رسیدگی کنم.دوربین دلشتیم ولی توحیاط و بیرون ک از کار افتاده