2777
2789
عنوان

اگهی نظافتی ظالمانه

1642 بازدید | 67 پست

داخل دیوار اگهی زده نظافتچی میخواهد .

حقوق هفت تا هشت میلیون ماهیانه .با کلی شرط و شروط .تازه شناسنامه کارت ملی امانتی  میخواهد .گفته ساعتی هم نیست .

بهش گفتم نظافتچی منزل ساعتیه حتما دویست تا صد تومان .

دادن شناسنامه کارت ملی ممنوعه.

به بعضی ها حتما باید حواب داد .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
طرف حق داردمیترسد از او دزدی شودنمیپذیری نپذیرناراحتی ندارد

نه دیگه ممنوعه .اتفاقا نمیگیم واسه دزدیه میگیم طرف کلاهبرداره باج گیره .خودش مالش را بدزده بندازه گردنمون 

من یک بار برا یک منزل رفتم اینارو ک خواستن چک و سفته هم خواستن و کلی شرط و شروط دیگ انقدر کارشون سخت ...

برای چی رفتی .اینا کلاهبردارند ‌

ظالم تر از اینم وجود داره اونم رئیس من بود که به عنوان منشی هزار کار سنگین ازم میکشید ماهی دو میلیون کلی هم تحقیر میکرد اشتباهات خودشو مینداخت گردن من خدا خیرش نده یه ماهه اومدم بیرون

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
درسته کلفت میگن اونایی ک بی شخصیت تازه ب دوران رسیده ان برده ک نیستن این دقیقا مثل برده ها با من رف ...

قبول نکن .از طرف اداره و شرکت هم باشید قبول نکنید .بگید قانون میگه ممنوعه .تو جالیت نیست اینا میخواهند از شما باج بگیرند

من یک بار برا یک منزل رفتم اینارو ک خواستن چک و سفته هم خواستن و کلی شرط و شروط دیگ انقدر کارشون سخت ...

خدا ازش نگذره مدارکو ازش میگرفتی یه تف گنده رو صورتشو مینداختی ومیزدی بیرون از خونه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
ظالم تر از اینم وجود داره اونم رئیس من بود که به عنوان منشی هزار کار سنگین ازم میکشید ماهی دو میلیون ...

از منشی گری متنفرم .هرجوری باشه کلاهبرداریه

برای چی رفتی .اینا کلاهبردارند ‌

ن رفتم ک.ل.اهب.ردار نبودن یک خانواده بود ولی خب نمیدونی با من چ رفتارهایی کردن زنه از من چون ده سال کوچیکترم بود پز میداد من مجرد ولی امروز ب امید خدا مراحل خواستگاری و برگه نویسیم تموم شد ب امید خدا فردا عقدمه

2810