2777
2789

من واس بار دوم ازدواج کردم دخترم وشوهرم باهم نساختن که البته مقصر دخترم بود ماهم تصمیم گرفتیم باشوهرم یه خونه ۴۸متری واسش اجاره کردیم خرید خونشو هم هر هفته خودم انجام میدم هفته دوبار هن میرم واسش غذامیپرم تمییز میکنم ماه۴ تومنم بهش میدیم ولی همش ناله میکنه خونم کوچیکه مثل قفس من ماشین میخوام چرا داداشم سنش از من کمتر بیشتر بهش میرسین منم گفتم میخواستی تو هم با شوهرم خوب باشی تا به تو هم برسه اما همش جیغ میزنه نظر شما الان شرایط دخترم بده ؟پول کلاسشوهم به خدا جدا میدم بهش ولی همش میگه کاش بمیرم یامنو نفرین میکنه یا خودشو من جز این دختر دوتا بچه دیگه هم دارم که شوهر منو پدر صدا میزنن وخیلی باهم خوبن فقط دختر بزرگم لج کرد حالا میگه تو مادر بدی هستی شوهرتو انتخاب کردی نه منو نظرشما الان شرایط دختر من بد؟

بنده خدا شوهرت تو چه وضعیتی افتاده

دخترت پرتوقعه خیلی 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
2810