2777
2789

قبلا هم تاپیک زدم دربارش پدرم ۱۰ ساله فوت شده ما همه رفتیم سر خونه زندگیمون مادرم توی خونه پدریم تنها زندگی میکنه چند ساله  چند ماه بودفتارش عوض شده بود (به خودش خیلی میرسید و خونه نمیموند )با تعقیب و گریز و پیگیریهای ما بچه ها فهمیدیم پسر داییش که جدیدا مجرد شده همش دور و ورش میپلکه از وقتی متوجه شدیم قرار شد نوبتی بریم اونجا تا ارتباط نگیرن (البته داداشام مجبورمون کردن)از دیشب درو قفل کرده رفته خونه باباش هر کدومم زنگ میزنیم میگه بچه نخواستم میخوام ازدواج کنم    داداشامم پسر داییشو تهدید کردن و با پسر آقاهه درگیری و فحش و....به مامانمم گفتن ازدواج کنه حق نداره برگرده تو خونه پدری باید بفروشش و سهم همه رو بده و قطع ارتباط کنه با همه .. خودم خیلی بدبختی دارم تو زندگیم شب و روز  تو فکر ازدواج دخترمم که ازم دوره  نمیدونم چکار کنم با این جریان  طاقت این مشکلو دیگه ندارم به خدااااهمسرم احساس میکنم دیگه طاقتش تموم  شده همش در گیر مسئله دخترمم و مامانمم امروز و فرداست لبریز بشه کاسه صبرش بنده خدا 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چه بچه های خودخواهی 

چه اشکال داره 

ب جای اینکه کنارش باشید دوتا شرط بزارید حس غرور بدید 

تهدید میکنید ؟!

یکدفعه بزارید تو قبر خاک بریزید روش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شماها طلاق بگیرید اگه ازدواج و همدم داشتن بده؟! برید ور دل مادر تو خونه پدری دور هم باشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اسی اونم تنهاست تا کی تنها بمونه خوب ازدواج کنه چه اشکالی داره 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
چه بچه های خودخواهی چه اشکال داره ب جای اینکه کنارش باشید دوتا شرط بزارید حس غرور بدید تهدید میکنید ...

من مشکلی ندارم بقیه نمیزارن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

فقط اینو بهت بگم تنهایی خیلی وحشتناکه.

میدونم عزیزم من منطقی ام برادرام کسر شانشونه

2810