2777
2789
عنوان

پسرا هرچی قیافشون بهتره خودشونم بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیافه ربطی نداره ولی اخلاق و خانواده دار خیلی شرطه

من کلا دوست دارم پسر جون بده برای خانوادش 

ولی خب خیلی دیدم پسرای مظلوم اگه یه کم بهشون محل بدن دخترا دیگه از خودشون درمیان راهو یا میگیرن دنبال همه میفتن اغلبم چهره ای خیلی پایینترن از دختره

آیدا هستم 
2805

آفرین دقیقا.

هر چقدر استایل مردونه تر و با وقار تر ، متعهد تر و با اخلاق تر

بعد این پسرای لش ایدزی شبیه گوز میمونن اخلاقم ندارن

جمع کنننن باباااا ریقما

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
دقیقا پسر خوشگلا متعهد ترن زشتا همه گشنه و خیانت کار ب زنو پارتنر

بخداااا من تجربه کردم البته برا من تعریف کنم باورتون نمیشه خواستگار بود قیافش زیاد جالب نبود وضعشم خیلی خوب نبود قضیه جدی بودا در حد گل و شیرینی بله نداده بودیم اون ول نمی‌کرد همون خیانت کرد 😑مامانش فکر میکرد چ پسری داره حالا

آیدا هستم 
شوهر منم شبیه بسیجیی ها بود بعد فهمیدم با همه زیر ابی دوست بوده بچه زرنگ

به قیافه نیستا همش ولی واقعا خیلی مورد دیدم به قول شما کپی بسیجیا و ادا مسلمون ها ولی خائن

آیدا هستم 
ولی بازم خوشگلا بخواطر قیافشون ممکنه به هر رابطه تن بدن *گفتم ممکنهولییی حق باشمایت

بنظرم پسرای خوشگل خانواده داره همه چی دار خوش اخلاق خوش تیپ نیستن ک خیانت میکنن پسرایی ک خیانت میکنن یه چیزشون میلنگه

آیدا هستم 
بخداااا من تجربه کردم البته برا من تعریف کنم باورتون نمیشه خواستگار بود قیافش زیاد جالب نبود وضعشم خ ...

وای😂من یه پسره بود گفتم این زشته به دوستش نه گفتم چون خوشگل بود

بعد همین زشته با عالمو ادم بود

دوستش با هیچکس جز پارتنر فعلیش

استاد خوشگلمون اصن به دخترا پا نمیداد اما استاد زشتامون....

یه روز یه مرد دیدم پایین مطب اینقدر زشت زنشو ول کرد رفت بیرون منم رفتم بیرون داشت پشت تلفن میگفت این مریضو باز اوردم دکتر امشب نمیتونم ببرمت خرید میبردمت بعدا عشقم و... (صدای یه زن میومد قربون صدقش می‌رفت) زن اصلیش بالا تو مطب بود

🐣
نه من ندیدم فقط ی بار با ی خالکوبی دار اشنا شدم درجا گفت سک سگفتم ن گفت پس فکر میکنم مناسب هم نیستیم

حالا همشونم نه ولی یه تعدادی ک حالا تا حد معقولی امروزین مثلا باشگاه میرن بدن خوب ساختن دوتا تتوی کوچیک دارن 

ولی درست میگین یه سریا ذات خرابن

آیدا هستم 

[QUOTE=361144105] ممکنه آدم با هرقیافه ای آدم مثبتی باشه []

من که ندیدم پسر خوب تو زندگی خودم

بخدا پرتوقع هم نیستم نه آهن پرستم نه بد اخلاقم هیچ موردی ندارم حالا درسته رابطه های زیادی نداشتم کلا و شاید همرو نشناسم ولی واسه پسرا خیلی سخته متعهد باشن 

من میگم وضع معمولی قیافه معمولی اخلاق خوب تعهد و مسئولیت پذیری ولی اصلا نمی‌دونم چرا خیلیا سیرنمیشن چجوری میتونن اصلا چند نفرو هندل کنن

آیدا هستم 
2810