2777
2789
نمی‌دونم شاید شماهم تجربه کردین یا دیدین ولی من هرچی پسر خوش قیافه خانواده دار خوش اخلاق دیدم متعهد هم بودن به پارتنرشون 😅

حالا شایدم من اشتباه میکنم ولی خیلی دیدم پسره پر از تتو ایناست خیلی امروزیه یا (موهاش بلنده که تو جامعه ما مورد پسند همه نیست ) متعهد بوده.

حالا یه پسره بود دانشگامون از اینا ک معدلش بیسته لباساش رسمی دانشکده نه هااا دانشگاههای سراسر کشور روآباد کرده بود😂

آیدا هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دقیقا پسر خوشگلا متعهد ترن زشتا همه گشنه و خیانت کار ب زنو پارتنر

چه ربطی داره 

از درون کسی خبر نداریم ما 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

نه بابا اکثر این خوشگلان که فک میکنن چه خبره و چه ادم قشنگین و گند میزنن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

البته این درست نیست ولی من هرچی خوشگل و خوشتیپ خوش قیافه دیدم متعهد بودن بیشتر خیانتکارا یه چهره معمولی داشتن پارتنر دومشون هم از پارتنر اولیشون پایین تر بوده

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810