2777
2789
عنوان

خانه داری بهترینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 79 پست
برای اینکه ازشاغل بودنت تعریف کنی نگوخانه داری بده .هرکس یجورخوشه یکی علاقه به کاربیرون داره یکی باخ ...

حقیقتا حرفتون درسته. هرکی یه جوره. ربطی به خرج و مخارج و استقلال آدم نداره

من که توی خونه هستم خرجم بیشتر از یه خانم شاغله. بخدا ماه قبل حساب کردم ۱۳تومن خرج کرده بودم نمییییییدونستم چکار کردم😐

مریم میرزاخانی استاد دانشگاه استنفورد بودن. در کنارش به همسر و فرزندشون هم توجه داشتنخانه دار ؟

خب دیگه ببخشیذ تا قبل استاد دانشگاه شدنشون درکنار خانه دار بودن به حل مسائل میپرداختن

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کن هم بچه داری هم خانه داری شوهر داری مهمون داری خییلی زن فرسوده میشه

دقیقا 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خانه نشینی برخلاف چیزی که از دور به نظر می رسه افسردگی میاره.

بر عکس افسردگی بین شاغلا آمار بالاتری داره خانم خانه داری که همسرش با احترام براش خرج می کنه صد هیچ جلوتر از خانمیه که هم بیرون خونه کار می کنه هم داخل خونه و همیشه خسته س

2805
مریم میرزا خانی خانه دار بودن و همچنان علم پیشرفت کرد

مریم میرزاخانی استاد دانشگاه استنفورد بودن😁

ولی شاغل بودن منافاتی باخانه دار بودن نداره

چون خیلیا تو خونه میشینن ولی هیچ کاری نمیکنن در و دیوار نگاه میکنن

یه خانومه هست اینجا افتخار میکنه خانه داره و سرکار نمیره

ولی به گفته خودش نه غذا میپزه نه خونه تمیز میکنه نه بچشو نگه میداره نه شوهرداری میکنه فقط صبح تا شب میخوابه و به ظاهرش میرسه😂

تو تولد دوباره ی منی❤️ای شب از رؤیای تو رنگین شده/سینه از عطر توام سنگین شده❣️ای به روی چشم من گسترده خویش/شادیم بخشیده از اندوه بیش❣️همچو بارانی که شوید جسم خاک/هستیم زآلودگی‌ها کرده پاک❣️ای تپش‌های تن سوزان من/آتشی در مزرع مژگان من❣️ای ز گندمزارها سرشارتر/ای ز زرین شاخه ها پربارتر❣️ای در بگشوده بر خورشیدها/در هجوم ظلمت تردیدها❣️با توام دیگر ز دردی بیم نیست/هست اگر، جز درد خوشبختیم نیست❣️ای دل تنگ من و این بار نور؟/های هوی زندگی در قعر گور؟❣️ای دو چشمانت چمنزاران من/داغ چشمت خورده بر چشمان من❣️پیش از اینت گر که در خود داشتم/هرکسی را تو نمی انگاشتم❣️درد تاریکیست، درد خواستن/رفتن و بیهوده خود را کاستن❣️سر نهادن بر سیه‌دل سینه‌ها/سینه آلودن به چرک کینه‌ها❣️در نوازش، نیش ماران یافتن/زهر در لبخند یاران یافتن❣️زر نهادن در کف طرارها/گمشدن در پهنهٔ بازارها❣️آه، ای با جان من آمیخته/ای مرا از گور من انگیخته❣️چون ستاره، با دو بال زرنشان/آمده از دوردست آسمان❣️از تو، تنهائیم خاموشی گرفت/پیکرم بوی هم آغوشی گرفت❣️جوی خشک سینه ام را آب،تو/بستر رگهام را سیلاب، تو❣️در جهانی اینچنین سرد و سیاه/با قدمهایت قدمهایم براه❣️ای به زیر پوستم پنهان شده/همچو خون در پوستم جوشان شده❣️گیسویم رااز نوازش سوخته/گونه‌هام از هرم خواهش سوخته❣️آه، ای بیگانه با پیراهنم/آشنای سبزه‌زاران تنم❣️آه، ای روشن طلوع بی‌غروب/آفتاب سرزمین‌های جنوب❣️عشق دیگر نیست این، این خیرگیست/چلچراغی در سکوت و تیرگیست❣️عشق چون در سینه‌ام بیدار شد/از طلب، پا تا سرم ایثار شد❣️این دگر من نیستم، من نیستم/حیف از آن عمری که با من زیستم❣️ای لبانم بوسه‌گاه بوسه‌ات/خیره چشمانم براه بوسه‌ات❣️ای تشنج‌های لذت در تنم/ای خطوط پیکرت پیراهنم❣️آه، میخواهم که بشکافم ز هم/شادیم یکدم بیالاید به غم❣️آه،میخواهم که برخیزم ز جای/همچو ابری اشک ریزم هایهای❣️این دل تنگ من و این دود عود؟/در شبستان، زخمه‌های چنگ و رود؟❣️این فضای خالی و پروازها؟/این شب خاموش و این آوازها؟❣️ای نگاهت لای‌لائی سحر بار/گاهوار کودکان بیقرار❣️ای نفسهایت نسیم نیمخواب/شسته در خود، لرزه‌های اضطراب❣️خفته در لبخند فرداهای من/رفته تا اعماق دنیاهای من❣️ای مرا با شور شعر آمیخته/اینهمه آتش به شعرم ریخته❣️چون تب عشقم چنین افروختی/ لاجرم شعرم به آتش سوختی❤️

خب دیگه ببخشیذ تا قبل استاد دانشگاه شدنشون درکنار خانه دار بودن به حل مسائل میپرداختن

همون حل مسایل خیلی کار سختیه ها

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
اسی اجازه میدید یه سوال داشتم تو تاپیکت بپرسم ؟؟اهههه ۶ تا تاپیک امروزمو زده ام الان یه سوال مهم دار ...

نه عزیزم اجازه نمیدم تایپیک خودمه

نپرس 

صبور باش فردا با کاربری خودت تایپیک بزن ممنونم 

نه عزیزم اجازه نمیدم تایپیک خودمه نپرس صبور باش فردا با کاربری خودت تایپیک بزن ممنونم

اوکی   

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

خانه داری بدترینه😭

چرا چون هیچکس منت کاری که کردی نمیگیره  چون  کارات ناشمار و هیچ و پوچ به حساب میان چرا چون هیچ   پاداشی دریافت نمیکنی   چون فک میکنن توو خونه ای دیگه راحتی  

چرا چون وقت میذاری 4*5 ساعت یه غذا مفصل و خوشمزه درست میکنی که توو نیم ساعت تموم میشه  خانه داری کاراش نتیجشون مث غذا درست کردن موقتیه و تو یکسره باید در حال کار کردن باشی   این موقتی بودن نتیجه کارا مث ظرف شستن که تا وعده بعدی همش کثیف میشه خیلی زجر آوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

نه من اینطور فکرنمیکنم

بعد یمدت ممکنه خسته شی از کارنکردن بستگی به روحیت داره البته

میتونی توخونه یکاری راه بندازی هم ساعت و وقت و همه چیز برای خودته 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
2810