2777
2789

خانوما من ۳ ماهه شوهرم سرکار دچار حادثه شده و دوتا دستش شکسته تو این مدت کارخونه حقوقی بهمون نداده بیمه هم هنوز چیزی نداده حالا مادرشوهرم دیشب سرزده اومد سربزنه منم سفره شام رو پهن کردم غذام کوکو سبزی بود اخماش رفت تو هم گفت عروس دفعه پیش عدسی گذاشتی الان کوکو؟؟؟گوشت و مرغ بلد نیستی بپزی؟؟؟خیلی ناراحت شدم دستشو گرفتم بردم در یخچال فریزر باز کردم گفتم شما پیدا کنید من سریع میپزم خانوم شام نخورده و بدون خداحافظی رفت حالا عصری دوتا مرغ داده پیک موتوری آورده به شوهرمم اس داده که مرغ بخورید نوش جونتون😐منم میخوام دوباره پیک بگیرم پس بفرستم شوهرم میگه نکن زشته شما باشین مرغا رو قبول میکنید؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ولش کن مرغو بخورین نوش جونتون

بخور بسوزه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اتفاقا قبول کن بپز باید یاد بگیرن تو دوران سخت پسرشون باید حمایت مالی کنن

آخه با پیک موتوری؟؟؟میتونست بده پدرشوهرم بیاره اینجوری حس میکنم با اکراه این کارو کرده 

2810