2777
2789
عنوان

گفتم هیچ جا خونه پدری آدم نمیشه

121 بازدید | 12 پست

تکیه دادم به پشتی گل قرمزیِ قدیمی و گفتم 

ولی هیچ جا خونه ی پدری آدم نمیشه

هیچ چایی ام مزه چایی خونه پدری و نمیده 

بی‌حوصله خندید،گفت

یکی دیگه بریزم برات؟

فردا پس فردا همه اینا میشن خاطره و دلتنگی و حسرت...

لجم گرفت از حرفش گفتم مگه قراره جدا بشیم از هم یا دور بیوفتیم از این خونه که یه چایی برامون میخواد بشه حسرت و خاطره؟

این بار نخندید سرشو گرم کرد با قوری و سماور و چایی و استکان...

به زور صداشو می‌شنیدم:

برای تو شاید خاطره نشه،ولی برای من که بچه ی ته تغاریِ این خونه و خونوادم،یه روزی حتما میشه...

نشستم یه گوشه،دارم تماشا میکنم دونه دونه بزرگ شدن و از خونه رفتن و دور شدن همه تونو

تک به تک چین و چروکای جدیدِ رو صورتتاتونو،لرزش دستاتونو،موهایی که دارن کم کم سفید میشن،دردای یواشکی که گاهی میوفتن به جون بزرگترایِ خونه،قرص های رنگ به رنگ و جورواجوری که تعدادشان هی داره زیادتر میشه...

همه تون سرگرم زندگی خودتون هستین،همه تون دارین میرین سیِ خودتون

ولی من نشستم و پیر شدنِ بقیه رو تماشا میکنم 

هر لحظه م با فکر و خیال آینده میگذره

با ترس از دست دادنِ تک تک آدمای مهم زندگیم

هیچ کاریم بر نمیاد از دستم!

گاهی وقتا با خودم فکر میکنم وقتی بمیرم،کسی هست که بیاد سرِ قبرم و برام گریه کنه؟

استکان چایِ سرد شده رو گذاشتم رو نعلبکی و سعی کردم لبخند بزنم

صداش انگار از ته چاه در بیاد،گفت

تاحالا برای ته تغاریا چیزی نوشتی؟

سر تکون دادم،نه!ننوشتم

سرشو گرم چایی ریختن کرد

بنویس...

بنویس ته تغاریا خیلی تنهان!

بنویس درسته کوچیک ترین عضو خانواده ن،اما دلشون اونقدری بزرگه که سنگینی بارِ غم و فکر و خیالِ کلِ خانواده،روی دوششونه تا ابد...!

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ته تغاری ما فوت شد 

بچه وسطی خانواده ، درد همه چیو کشید💔

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

با متنت یاد خودپ افتادم....هووووف من فردای عروسی خواهرم یادمه سفره انداختم ولی برا خواهرم بشقاب گذاش ...

عزیزم🥺

من ته تغاریم ای کاش هیچوقت نبودم ولی واقعاهیج جای دنیاخونه پدری نمیشه  من بیشترموقع هابه خدابافکردوران مجردی میشینم فکرمیکنم که الان تواون دورانم چه حالی بهم میده یه دفه یادم به حال میفته چقدرحسرت میخورم

من ته تغاریم ای کاش هیچوقت نبودم ولی واقعاهیج جای دنیاخونه پدری نمیشه من بیشترموقع هابه خدابافکردور ...

واای چقدر اسم کاربریت برام جالبه اخه خانوادم منک ب این اسم صدا میزنن میگن فا🤣🤣🤩

خدا رحمتش کنه عزیزم

مرسی مهربونم ، رفتگانت🖤🌹

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من ته تغاریم ای کاش هیچوقت نبودم ولی واقعاهیج جای دنیاخونه پدری نمیشه من بیشترموقع هابه خدابافکردور ...

واقعا...خونه ی گرم پدری،دست پخت مادر،رفت و آمدهای فامیل...