2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه.من حرفی ندارم بمونه خونم ولی شر نشه برام؟

نه عزیزم دوستت چند روز پیشت باشه اگه تنهایی اگه شوهرش چیزی گفت میتونه بگه نتونستم برم خونه بابام چی بگم که شوهرم با همه میرقصه اومدم اینجا خودش میتونه با سیاست بهش بفهمونه ولی بچه هاشو نیاره پیش خودش که شوهرش دیگه راحت نباشه رنگش هم میزد جواب بده تا مشکلش حل شه باهاش صحبت کنه

2805

بگو گریه نکن بخدا این دوره باید گرگ باشی وگرنه میخورنت پیش شوهرش گریه نکنه فک کنه بدبخت گیر آورده دوباره همون کارو کنه بخدا منم باشم عصبی میشم باهاش حرف بزنه یکم سیاست داشته باشه بگه دوست دارم اذیت میشم کسیو کنارت میبینم چ میدونم خودش بهتر قلق شوهرش رو میدونه فقط با دعوا پیش نره بدتر میشع

جلو بقیه اینکارها رو‌میکنن یا نه

میگه تو مجلس که میریم این بیشتر ناراحتیش اینه که جدیدا با شوهرش عکس میگیرن میذارن استوری میگه اصلا منو صدا نمیکنن برا عکس فقط با شوهرم عکس میگیرن😐😕

خب به نظرم تقصیر شوهرش هم هست دوبار محل نده ضایع میشن دیگه نمیان

بگو گریه نکن بخدا این دوره باید گرگ باشی وگرنه میخورنت پیش شوهرش گریه نکنه فک کنه بدبخت گیر آورده دو ...

میگه گفتم بهش به خدا خیلی کاردرسته دوستم  از هر نظر که بگی یه سروگردن بالاتر از قوم شوهرشه بهش حسادت میکنند شوهرش هم وضع مالیش خوبه

شوهرش که صد درصد مقصر .میبیبنه زنش حساس شد باید صداش بزنه

میگه تازه این سری رفتم تو حیاط تالار از دور دیدم یواشکی داره باهاشون عکس میگیره دستش تو کمر دخترخاله ها بوده باهم راه میرفتن😐یه جورایی پیچونده زنشو

میگه گفتم بهش به خدا خیلی کاردرسته دوستم از هر نظر که بگی یه سروگردن بالاتر از قوم شوهرشه بهش حسادت ...

اگه گفته این دیگه از فهم شوهرش که باید این چیزارو درک کنه ولی بگو زنگ زد بهت جوابش رو بده بگو نرفتم خونه بابام روم نشد ی وقت کوچیکت کنم اومدم پیش دوستم از دست منو شما کاری بر نمیاد فقط اینکه راهنمایی کنیم خودش باید از پس زندگیش بر بیاد یکم زرنگ باشه.درست میشع

میگه تازه این سری رفتم تو حیاط تالار از دور دیدم یواشکی داره باهاشون عکس میگیره دستش تو کمر دخترخاله ...

یا حالا بخدا من اینجا دارم سکته میزنم اگه شوهر من بود جرش میدادم شوهرم رفته خونه جاریم برادر شوهرم اونجا نبود از ترس زود برگشته😁

2810