2777
2789

از عصر اومده اینجا خانواده ی خودش یه شهر دیگه ن همه ش داره گریه میکنه میگه دیگه تحمل کاراشو ندارم میخوام ازش جدا بشم 😐😥

هر کاری میکنمو هر چی بهش میگم آروم نمیشه حالش خیلی بده گفتم بیام نی نی سایت ببینم از نظر شما شوهرش طبیعیه.من که اصلا پذیرش همچین چیزی رو ندارم

میگه هربار مجلسی چیزی دارن اینا همین کارو میکنن بغل میکنن شوهرمو  برا شوهرم عشوه میان و باهاش میرقصن عکس میگیرن بدون من عکسها رو استوری میکنن همه میبینن 😕میگه آبرومو برده مردک هرچی هم گفته بدم میاد و دعوا درست کرده مرده بازهم کار خودشو میکنه اونها هم همه متاهلن ولی انگار شوهراشون غیرت ندارن 

من بهش میگم اشکال نداره شاید کله ش داغه و نمیفهمه اما واقعا این خودش عذر بدتر از گناهه!

چرا آدمها اینجوری شدن؟؟چقدر روابط آدمها با هم مسخره شده.دوستم اینقدر خوشگل و خانمه دوتا بچه بزرگ داره آخر هم این عفریته ها زندگیشو خراب میکنند.😔😔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اگر کسی بهم حمله نمیکنه بگم یه جو دین داری و ایمان لااقل برای آدمیزاد مهمه یعنی دین من انسانیت است و.... اینا کشکه .آدم چشمشو باز کنه کسی انتخاب کنه خدا پیغمبری قیامتی سرش بشه!

رفتارشم طبیعی نیست 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
2805
👍موافقم

خدا طبق فطرت انسان چارچوب روابط رو تعیین کرده نمیدونم چرا یه عده اصرار دارن چشمشون رو ببندن .فطرت زن تحمل نمیکنه مردش رو در حال عشق ورزیدن به کسی دیگه ببینه هر چقدر آدم بگه من راحتم مشکلی ندارم یه جایی ته دلش میسوزه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
کار شوهرش اشتباهه یکم سخت باشه بگه نمیتونم اینجوری اگه شوهرش اشتباه کرده باشه پشیمون میشه ولی اگه بر ...

میگه دعوا کردم معذرت خواهی کرده اما دوباره میبینن همدیگه رو جوگیر میشن من فکر کنم دخترخاله ها جل هستن و خودشون رو ارائه میدن🤦‍♀️

میگه دعوا کردم معذرت خواهی کرده اما دوباره میبینن همدیگه رو جوگیر میشن من فکر کنم دخترخاله ها جل هست ...

وقتی شوهرش اینجوری گفته اگه میتونه مستقیم به دخترخاله بگه خوشم نمیاد اینجوری اگه نمیتونه به شوهرش بگه که نباید برقصه یعنی چی جو گیر میشه وقتی میبینه زنش در عذابه باید مراعات حالش رو کنه شوهرش عقل که داره چطور تونست معذرت خواهی کنه ولی نمیتونه باهاشون نرقصه😐

2810