2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه 

من دارم ازش 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
2805

بستگی به سبک لوازم پذیراییت داره 

من خودم همیشه مشکل انتخاب قندون دارم😮‍💨

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 و غَم کشیدن کار هر نقاش نیست💔

مم همینطور.چوبی هم دارم ولی فکر میکنم چوبی زیاد ریخت قشنگی نداره

چوبی واسه مبل های مینیمال و راحتی قشنگه 

ولی من موندم با مبلمان سلطنتی چی ست کنم😑

نقره کوب خیلی دوست دارم ولی خیلی گرونه...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 و غَم کشیدن کار هر نقاش نیست💔

بستگی به سبک لوازم پذیراییت داره من خودم همیشه مشکل انتخاب قندون دارم😮‍💨

من 16ساله ازدواج کردم یه قندون داشتم اونم تو جابجایی گذاشتم کنار بقیه چیزها 

یه بسته قند دارم برا 9سال پیشه شلیدم 8سال

2810