2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص

سه دقیقه در قیامت رو خوندم 

ناخوداگاه به گریه افتادم و بیشتر از 10 بار خوندم و هربار بازم تازگی داشت برام

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

نه 

دنیا هنوز قشنگی هاشو داره😍 

پدرم مادرم  همین که صداشونو می‌شنوم 

جسمم سالمه میتونم بجنگم تلاش کنم 

آدم های خوب هنوز هستن 

توی دنیا خوبی بدی بوده هست یعنی تابوده همین بوده

📚🌱

2805

به نظرم اون حس تو ادم به وجود میاد که میفهمه دیگه این دنیا لذتش موندگار نیست 

میدونی چی میگم ادمو راضی نمیکنه

اولا ادم تو دنیا فک میکنه که اره اگه به فلان چیز برسم دیگه هیچی تو زندگیی نمیخوام

بعد رسیدن به همون فلان چیز باز دنبال چیزای دیگم هست... 

کم کم برا ادما تجربه میشه بعد از هر لذتی باز کمبودی حس میکنن

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
نه دنیا هنوز قشنگی هاشو داره😍 پدرم مادرم همین که صداشونو می‌شنوم جسمم سالمه میتونم بجنگم تلاش کنم ...

اخه سالها قبل بهتر بود شادتر بودیم اینقدر مسئولیت و اعصابخوزدی نبود 

به نظرم اون حس تو ادم به وجود میاد که میفهمه دیگه این دنیا لذتش موندگار نیست میدونی چی میگم ادمو راض ...

ببیین دقیقا همینه من مدرک بالایی دارم کار نسبتا پر درآمدی دارم وبی اصلا شاد نیستم دوست دارم برگزدم به همون روزهای دانشجویی که بی مسئولیت و شاد بودم 

منم هممون افسرده شدیم من قبلنا با کوچیکه ترین چیز خر ذوق بودم ولی الان نه ،با هیچی خوشحال نمیشم هیچی شادم نمیکنه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
2810