2777
2789
عنوان

شوهرهای شماهم باهاتون حرف نمیرنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 93 پست
ماهم قهریم مقصر شوهرم بود خاهرش فوشم داد طرف خاهرش گرفت باهام قهر کرد منم گریه کردم

اول خانوادش مهمن بعد تو؟

قهر کرد نازشو نکشی خودشیفته و پرنسس میشه پررو بشه دیگه تو میشی مرد رابطه اون زن رابطه و پره عشوه و نازو ادا 

یه کاری کن حرصش بدی یه جور مقابله به مثل که روی اعصابش بره

چی کار کنم مثلا ببین  من با داداشش بیشتر حرف  خنده ای مشترک دارم تا خودش  باور میکنی وقتای که داداشش میاد خونمون همش در حال شوخی خنده اذیت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مردا اصولا کم حرف هستن 

شوهر منم خیلی حرف نمیزنه بیشتر من صحبت میکنم تازه اونم زورش میاد گوش بده ی جوابی بده😕🫤

واسه خودت سرگرمی درست کن برو باشگاه برو کلاسی چیزی که  دوست داری اینجوری دیگه دنبال حرف زدن اون نیستی تازه خودت کلی حرف و ماجرا هم واسه تعریف کردن داری اینجوری باهم بیشتر حرف میزنید 

عزیزم می‌دونم چی میگی 

دیگه از یه جایی به بعد واست مهم نمیشه اون چیکار می‌کنه

رو خودت سرمایه گذاری کن کتابخونه باشگاه خرید برو سرگرم شو اون که درست شدنی نیست تو عوض شو

ببخشیدرابطه هم ندارید؟!چه جوری ؟!خیلی سخته که!

چرا اون موقع اوکیه اتفاقا امروز داشتم بش همینو میگفتم میگفتم تو فقط ب خاطر رابطه منو میخوای 

خیلی سخته ببین من داغونم صورتمو با سیلی سرخ نگه میدارم

چی کار کنم مثلا ببین من با داداشش بیشتر حرف خنده ای مشترک دارم تا خودش باور میکنی وقتای که داداشش ...

مثلا ببین رو کی حساسه.. دوستی خواهری برادری ... یا روی چه کاری حساسه حرصش میگیره.. یا مثلا زیاد پای تلفن باشی هر چیزی که خودت بهتر میدونی.. و البته خیلی خوبه که سعی کنی شاد باشی و تنهایی بیرون بری مثلا برو کافه بهش بگو رفتم کافه .. از این مدل کارها

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
اگه بچه دار بشی دیگه سرت به بچه گرمه

این چه حرفیه بچه مگه الکیه 

وظیفه شوهری چی میشه انکار ماست مالی کنی مشکلو اخرش کچی این تفکر زنای بیسواد و کهنه و پوسیده رو باخودتون نکشید به نسلهای بعدی 

مردا اصولا کم حرف هستن شوهر منم خیلی حرف نمیزنه بیشتر من صحبت میکنم تازه اونم زورش میاد گوش بده ی جو ...

ببین نه اینکه صحبت نباشه ها تمایل ب حرف زدن نداره 

من با داداشش بیشتر حرف مشترک داریم 

تا همسرم انقدی ک اون با من حرف میزنه باهام شوخی میکنه سر به سر هم میزاریم شوهرم اصلا 

2810