2777
2789
عنوان

شوهرهای شماهم باهاتون حرف نمیرنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 93 پست
عزیزم.خب کاری به اون نداشته باس.تو وقتی میاد خودت از یه چیزی تعریف کن .در مورد موضوعاتی که اون دوست ...

ن بابا چند‌ساله همینه از اول ازدواج 

فک میکردم بریم خونمون درس میشه ولی نشد ی وقتا فک میکنم منو دوس نداره باور میکنی از ایکه بغلم میکنه هیچ حسی نمیگرم هیچ حسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چار بار همینطوری باش دعوا کن نیازاتو بگو شاید جواب داد

اون ادمیع که همه چیو میدونه ولی نمیکنه منم تصمیم گرفتم ی مدت باهاش سرد باسم 

اومد خونه هیچ حرفی نزنم  هیچی هیچی 

2805

آخی عزیزم

شوهر منم دقـــیقا مثل شماست 

الان ۱۴ ساله ازدواج کردیم همونه ک اولم بود 

پیش من ک هست حرف نمیزنه

انگار لاله

باهاشم ک حرف میزنم در حد آره ن نمیدونم جواب میده

ولی بیرون ک هست ن

من از وقتی بچه دار شدم با اونا حرف میرنم

گاهی اوغات اونقدر با بچه هام حرف میزنیم ک داد میزنه میگه چ خبرتونه اینقدر حرف میزنید

اون ادمیع که همه چیو میدونه ولی نمیکنه منم تصمیم گرفتم ی مدت باهاش سرد باسم اومد خونه هیچ حرفی نزنم ...

اینم فکر خوبیه شاید مقابله ب مثل براش جواب داد ....

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ن بابا چند‌ساله همینه از اول ازدواج فک میکردم بریم خونمون درس میشه ولی نشد ی وقتا فک میکنم منو دوس ...

عزیزم نمیدونم واقعا چی بگم.

یه مدت سرحال باش و به خودت برس.شاد باش 

بزار ببینه بدون اون حالت خوبه شاید بیشتر اومد سمتت.

نماز هم خیلی کمکت میکنه.

من هروقت یه شرایط سختی پیش میاد هرچی بیشتر با حدا حرف می زنم آروم تر میشم

آخی عزیزمشوهر منم دقـــیقا مثل شماست الان ۱۴ ساله ازدواج کردیم همونه ک اولم بود پیش من ک هست حرف نمی ...

هعییئی،🤣🤣✋✋

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

2810