2777
2789
عنوان

مهمونی که حیونش رو مياره

329 بازدید | 38 پست

نظرتون دربارش چیه ما فامیل خیلی نزدیکمون ۳ دخترن و مامانشون سنشون هم پایین ۲۷ و ۳۲ و ۳۵ سه تا هم سگ دارن وقتی دعوتشون میکنی سگاشونو هم میارن من مشکلی ندارم اما پدرسم خیلی بدش میاد دیشب دعوتشون کرده بودیم یکیشونو اورده بودن منم عروس هلندی دارم بچه استرس میگیره میذارمش اتاق اینا هم شروع میکنن پارس وقتی هم میان سگاشون ساختمون رو میریزه بهم یه روز اومدن با ۳ تا سگا در همسایه روبه رویی باز بود کاسکو داشت ۳ تا سگا رفتن تو خونه همسایه نمیومدن بیرون ولی خیلی بامزن شما اگه مهمونتون ۳ تا سگ داشته باشه بیاره مشکلی ندارید؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ما با فامیلای جک و جونور دارمون قطع رابطه کردیم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

کلا با همچین ادنی سعی میکنم رفت و امد نکنم 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

من اصلا با همچین افرادی رفت و آمد نمیکنم ولی کسایی بودن اطرافمون که حیوون خونگی دارن و خونه اقوام دیدمشون نمیارن،اینکه حیوونتو ببری خونه مردم بی ملاحظگی و بی فرهنگیه چون همه قرار نیست خوششون بیاد از حیوون اون شخص،سگ نجسه و از این موضوع نمیشه چشم پوشی کرد

بیاره ناراااحت میشم🥴

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2810