2777
2789
عنوان

اصلا هیچ زنی نمیتونیم برای برادرم پیدا کنیم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 169 پست
نه دیگه .من کلا کسی تو دس بالم نیس.مسولیت هیچ شخصی نمی‌پذیریم

عرضه نداره یعنی به خودش اجازه نمیده به ناموس کسی چشم داشته باشه وبیفته دنبال دختر مردم که نامحرمه

عرضه زندگی کردن وداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرقی نداره رو همچین احمقایی باید بالا اورد

والا بخدا طرف پدوفیله مگه ۳۴ و ۱۷ آخه؟ 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2805
پس بگید معمولی کسی که به دلمون بشینه چرا میگید خوشگل !

منظورمون زشت نباشه یا مثلا پوستش روشن باشه قد متوسط زیاد کوتاه نباشه معیار مادرمه.چون ما قد متوسط رو ب بلند داریم.دوتا عروساش فامیل هستن ولی قدشون بلند نیی مادرم قدش بلنده.مبگه حداقل این عروسم قدش بلندتر از اونا باشه

سلام عزیزم، تو خصوصی پیام بده بهم چند تا سوال بپرسم ، من معرفی ازدواج انجام میدک، تا متناسب با شرایط ...

عزیزم‌  درخواست دادم برای برادرم دنبال کیس ازدواجیم

به امید روزی ک تاپیک بزنم بالاخره دندون قبول شدم دانشگاه تهران🥲🍓🦷

خاستگاری دختر17ساله رفته بودنمغازه از خودشه کرایه میگیرهچهره و قیافه برادرم درحد متوسط بیشتر شبیه با ...

دو برابر دختره سن داشته. بعد میگید طلسمش کردن که بهش ندادن

خوب برید سراغ یه دختری که سنش مناسب باشه

سلام عزیزم، تو خصوصی پیام بده بهم چند تا سوال بپرسم ، من معرفی ازدواج انجام میدک، تا متناسب با شرایط ...

اره بخدا..اشتیاه فکر کردن انگار ما چقد سخت گیریم درصورتیکه اصلا ما اینطوری نیستیم

بچها ،مقصر مامان ایشون و بچه ننه بودن پسره اس میرن دختر میبینن ،مادره نمیپسنده ،در واقع لطف خدا ب او ...

میدونی یکی از خواستگارای خواهرم به مامانم چی گفته ! 

گفته تو روخدا از دخترات هر کدوم خوشگلتر بود نشون بدین ! مامانم افکارش قدیمی من باشم میزارم کف دستش اسکل پلشتو 

صدرصد مطمعنیم طلسم و دعاش کردن ک نتونه ازدواج کنه.انگار قفل شده

طلسم و دعا چیه ؟؟؟! 

بنظرم به مادرتون بگیدوایسه عقب و کارو بسپره به داداشتون مگه مامانت میخواد باهاش بره زیر یه سقف که اون زن انتخاب کنه جسارتا با وجود اینکه داداشت سی و چند سالشه هنوز اختیار زندگیش دستش نیست و چشمش به دهنش مامانشه این اصلا خوب نیست 

منظورمون زشت نباشه یا مثلا پوستش روشن باشه قد متوسط زیاد کوتاه نباشه معیار مادرمه.چون ما قد متوسط رو ...

ببین معیارهای مادرتون قابل احترامه

ولی اینم در نظر بگیرید که اون دختر هم معیارهایی داره. وقتی سراغ کسی میرید که تناسب نداره خوب معلومه که جواب نمیگیرید

برو بابا حالت خوش نیسهمه خانواده های ایرانی همینن توهم برو خودتو گول بزنهمشون برا پسر ۴۰ سالشون دختر ...

چقدر ... هستی😂 ( جای خالی رو با کلمات نامناسب پر کنید)

هممممممه ی خانواده ها رم می‌شناسی ماشاالله

من پدرو مادرم و پدرو مادر همسرم و خواهرام و برادرم و برادر شوهرم همگی( ایرانی ) و سنتی ازدواج کردیم .

جاریم و مامانم از شوهراشون بزرگترن !

پس تو یک دروغگوی تهمت زنه خود تحقیر کنی 

حیف ایران که امثال تو توشون بدنیا اومدن 

همون غرب با رابطه های افسار گسیختشون مبارک تو و امثال تو .برید زودتر فقط

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...
2810