خانوما من ۳ ماهه شوهرم سرکار دچار حادثه شده و دوتا دستش شکسته تو این مدت کارخونه حقوقی بهمون نداده بیمه هم هنوز چیزی نداده حالا مادرشوهرم دیشب سرزده اومد سربزنه منم سفره شام رو پهن کردم غذام کوکو سبزی بود اخماش رفت تو هم گفت عروس دفعه پیش عدسی گذاشتی الان کوکو؟؟؟گوشت و مرغ بلد نیستی بپزی؟؟؟خیلی ناراحت شدم دستشو گرفتم بردم در یخچال فریزر باز کردم گفتم شما پیدا کنید من سریع میپزم خانوم شام نخورده و بدون خداحافظی رفت حالا عصری دوتا مرغ داده پیک موتوری آورده به شوهرمم اس داده که مرغ بخورید نوش جونتون😐منم میخوام دوباره پیک بگیرم پس بفرستم شوهرم میگه نکن زشته شما باشین مرغا رو قبول میکنید؟؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین