2777
2789
عنوان

اصلا هیچ زنی نمیتونیم برای برادرم پیدا کنیم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 3513 بازدید | 169 پست
او هیچی بنده خدا براش مهم نیس ی زن میخاد ک سالم باشه چاق نباشه

اخی 

خب زن سالم با تحقیق زیاد کردن و انشالله طولانی بودن مدت آشنایی مطمئن میشید چاق نبودن هم که دیگ مشخصه 

فقط اصلا زود عقد نکنه حسابی رفت و آمد کنید

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا دست شون به گوشت نمیرسه میگن بو میده دخترایی که دوست پسر دارن کسی ازشون خواستگاری نمیکنه اینا ...

والا انتظار دارن طرف ننه وابجی خودشو ول کنه بیاد بچسبه به اینا بگه هر چی شما میگید درسته

ا.ونوقتبه این میگن مرد

اخی خب زن سالم با تحقیق زیاد کردن و انشالله طولانی بودن مدت آشنایی مطمئن میشید چاق نبودن هم که دیگ م ...

اصلا اینجا قطع شده.چند نفر معرفی کردن یا اینا پسند نمیکنن یا اونا

2805
ما خودمون هزاران بار گفتبم ولی اصلا شرایط خونوادگی براش مهم نیس ولی عروس قد بلند با پوست سفید و خوش ...

ببخشید داداش تون پسر ۲۶ ساله مهندس که نیست

هم سنش بالاس هم خونه نداره 

توقع تونو بیارید پایین

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

سلام عزیزم، تو خصوصی پیام بده بهم چند تا سوال بپرسم ، من معرفی ازدواج انجام میدک، تا متناسب با شرایطت بهت کیس معرفی کنم، اینجا متاسفانه هی به مادرت توهین میشه، و ترجیحا تا توهین بیشتر به مادرتون نشده گروه و ببند

اگر خانواده ای بده باید به اون خانواده بگیم بد نه اینکه بگیم تیپیکال خانواده ایرانی!لطفا هر چیزی رو ...

برو بابا حالت خوش نیس

همه خانواده های ایرانی همینن 

توهم برو خودتو گول بزن

همشون برا پسر ۴۰ سالشون دختر خوشگل و زیر بیست سال میخوان 

انگار پسرشون چه تحفه ایه هیچ دختری هم در حد پسرشون نمیدونن 

ریپ نزن حوصله امثال تورو ندارم 

بگو که الکی میگی ؟۳۴ ساله دختر ۱۷ ساله😐

تازه اختلاف سن به کنار دختر فوق العاده هم زیبا بوده 

یک دختر ۱۷ ساله فوق العاده زیبا رو رفتن خاستگاری برای برادرشون که شرایطش معمولی رو به پایین هست دختره جواب رد داده بعد میکن دعوا گرفتن برای برادرم 

من تو اطرافیان ازدواج سنتی زیاد دیدم

اینطوریه که مادر پسره اول میره دختر رو ببینه بعد اگه تایید فرمودن پسر رو میبره

یعنی خوانواده پسر تو جلسه اول دختره رو می بینن ولی خونواده دختر پسره رو نمی بینن. خیلی مسخره است

معرفی ها هم خیلی دقیق نیست. یعنی اطلاعات زیادی ندارن و باید خودشون پرس و جو کنن که دختره یا مامان و باباش چه کاره ان

ولی خوب اگه مراحل اولیه رد شد بعد دیگه خود دختر و پسر یه مدت رفت و آمد میکنن. یعنی بقیه اش دیگه خیلی سنتی نیست

بابا داداشش با ۳۴ سال سن پاشده رفته خواستگاری بچه ۱۷ ساله

حالا من ی خاستگار داشتم از من یه سال کوچیک بود . مادرش تا فهمید گفت ما دنبال یکی هستیم زیر ۲۵ سال باشه وام  ازدواج دو برابر بهش بدن ‌ .پسره هم همون ۲۴ ۲۵ بود 🤣🤣 اینا هم  لابد 😁😁😁

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
با تعریف شما نمیشه اخه نظر داد مثلا قیافه اش رو باید دید خاستگاری دختر چند ساله رفته بودین ؟کار براد ...

خاستگاری دختر17ساله رفته بودن

مغازه از خودشه کرایه میگیره

چهره و قیافه برادرم درحد متوسط بیشتر شبیه بازیگرای بالیوود گندمی هست

2810